Algemeen

Aan de vijver

Fraai gelegen

Rieten kap

Aantal personen 6 Slaapkamers 3 Slaapplekken 6 Badkamers 2 Woonruimte 90M2

Bredevoort 15 , Ruurlo, Nederland

 

Deze prachtige rietgedekte recreatiewoning is inmiddels verkocht.

 

De 6-persoons vakantievilla ligt aan de grote siervijver, ligt uniek op de zon en geeft mooi uitzicht. Het ruime terras ligt mooi aan het water, een tweede terras met een loungeset geeft veel privacy en eventueel schaduw. De woning beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers en staat te koop inclusief de complete inboedel.

Indeling:

Entree, ruime hal met trap naar de 1e verdieping. 

De lichte en moderne woonkamer is gezellig met comfortabele meubels en een flatscreen met kabel. Voorzien van WIFI internet aansluiting. De openslaande tuindeuren brengen u naar de riante, zonnige tuin met het ruime terras op het zuiden, voorzien van lounge set en parasol direct aan het water van onze grote vijver.

De compleet ingerichte keuken beschikt over luxe apparatuur zoals een afwasmachine, een combimagnetron en een koelvries combinatie en een eettafel voor 6 personen. 

De slaapkamer beneden is ruim ingericht met aansluitend een zeer luxe badkamer met bad, aparte douche en wastafel. Het toilet vindt u in de hal. De gehele benedenverdieping is voorzien van comfortabele vloerverwarming, tevens wordt de woning geheel verwarmd d.m.v. centrale verwarming.

1e Verdieping

Op de verdieping is nog een tweede badkamer met douche, toilet en wastafel en twee ruime slaapkamers.

Het ruime terras ligt mooi aan het water, een tweede terras met een loungeset geeft veel privacy en eventueel schaduw.

Door de centrale ligging wandelt u zo de uitgestrekte bossen van Ruurlo in én bent u dichtbij de centrale voorzieningen.

Er is een eigen parkeerplaats.

In de berging kunt u uw fietsen (2) stallen.

 

 

 

 

Restaurant1 kmSpeeltuin50 mWandelroute50 m
Bushalte500 mStation4 kmTennisbaan4 km
Golfbaan2 kmZwembad4 kmMountainbike10 m

Mijn laatst bekeken vakantiewoningen