Algemeen

Ruime kavel

Zonnige ligging

Grootste type

Aantal personen 6 Slaapkamers 3 Slaapplekken 6 Badkamers 2 Woonruimte 101M2

Wolfersveen 36, Ruurlo, Nederland

Omschrijving

Uitstekend onderhouden recreatiewoning met een mooie grote tuin op maar liefst 557m2 eigen grond.

Op de begane grond bevindt zich de ruime hal met toilet en vaste trap naar de eerste verdieping. De l-vormige woonkamer heeft maar liefst twee maal openslaande deuren naar het terras en de tuin. De stijlvolle open keuken is voorzien van een granieten aanrechtblad en inbouwapparatuur, zoals een royale koelvriescombinatie, een combimagnetron en een vaatwasser. Onder de trap bevindt zich een ruime provisiekast.

Bijzonder comfortabel en levensloopbestendig is de ruime slaapkamer met de luxe badkamer op de benedenverdieping, voorzien van een bad, aparte inloopdouche, toilet, wastafel en een designradiator.

Een vaste trap leidt naar de overloop met een ruimte voor uw wasmachine en droger, een tweede badkamer met douche, wastafel en toilet en toegang tot twee zeer ruime slaapkamers.

De woning is volledig geïsoleerd, en voorzien van een centrale mechanische ventilatie. Een combinatie van vloerverwarming en centrale verwarming zorgt voor een heerlijk comfortabel woonklimaat in alle jaargetijden. 

De van buitenaf toegankelijke inpandige berging biedt meer dan voldoende ruimte voor tuinmeubilair en twee elektrische fietsen, die u hier natuurlijk ook kunt opladen. Aan de wanden kunt u schappen voor tuingereedschap plaatsen en de buitenkraan in de berging is altijd vorstvrij. Uw auto parkeert u op een riante eigen parkeerplaats bij de woning.


Deze woning wordt verhuurd via onze eigen professionele verhuurorganisatie , een flexibele combinatie van verhuur en eigen gebruik is voor deze woning een aanrader!

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 2008;
- Woonopp.: ca. 101 m2;
- Inhoud: ca. 367 m3;
- Luxe afgewerkt met moderne keuken en sanitair;
- Inclusief stoffering en meubilering;
- VvE kosten: ca. € 710,-- per jaar(jaar 2020);
- Parkkosten: ca. € 1.770,-- per jaar incl. BTW(jaar 2020);

 

Wilt u deze woning bezichtigen? Neem dan vrijblijvend contact op met Marijke Rensen: 06-22510433

Mijn laatst bekeken vakantiewoningen