Algemeen

Unieke ligging

Goede verhuurmogelijkheid

Sauna

Aantal personen 6 Slaapkamers 4 Slaapplekken 8 Badkamers 2 Woonruimte 101M2

Bredevoort 88, Ruurlo, Nederland

 

Vrijstaande, ruime en sfeervolle rietgedekte RECREATIEBUNGALOW op Buitengoed 't Sikkeler te Ruurlo. Deze luxe uitgevoerde bungalow, type Bredevoort, is gebouwd in 2008 en is gestoffeerd en gemeubileerd. De bungalow ligt op een rustige plek aan de rand van het park tegen een bosgebied.


Indeling:
begane grond: Ruime entree/hal; Trap naar verdieping; Toilet met fonteintje; Ruime, lichte woonkamer ca. 63 m2 met trapkast en openslaande deuren naar de tuin; Open keuken voorzien van; Koel/vries combinatie, vaatwasser, kookplaat, oven en een afzuigkap.
Vanuit de hal is een ruime slaapkamer met openslaande deuren bereikbaar met aansluitend een badkamer voorzien van een wastafel, bad en inloopdouche.
De inpandige berging met was/droger combinatie, cv-ketel, ventilatiemechanisme en meterkast  is vanaf buiten te bereiken,
Verdieping: Ruime overloop met kleine finse sauna, badkamer met douche, toilet en wastafel; 1 zeer riante slaapkamer en twee kleinere slaapkamers.

Buiten: Ruime tuin rondom met eigen parkeerruimte op eigen terrein.

 

Deze woning wordt verhuurd via onze eigen professionele verhuurorganisatie , een flexibele combinatie van verhuur en eigen gebruik is voor deze woning een aanrader! (verhuurverplichting 2021)
Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 2008;
- Woonopp.: ca. 101 m2;
- Inhoud: ca. 367 m3;
- Luxe afgewerkt met moderne keuken en sanitair;
- Inclusief stoffering en meubilering;
- VvE kosten: ca. € 710,-- per jaar(jaar 2020);
- Parkkosten: ca. € 1.770,-- per jaar incl. BTW(jaar 2020);

 

*Plattegrond kan gespiegeld zijn

**Inrichting geeft een goed beeld en kan in werkelijkheid in detail afwijken


Deze woning wordt tot en met februari 2021 lang verhuurd en is niet te bezichtigen, wij laten u graag een vergelijkbare woning zien bij interesse.

 

Heeft u vragen over deze woning? Belt u dan met onze verkoopadviseuse Marijke Rensen 06-22510433

Mijn laatst bekeken vakantiewoningen