Algemeen

Rustige ligging

Groot terras

Veel privacy

Aantal personen 6 Slaapkamers 3 Slaapplekken 6 Badkamers 2

Bronkhorst 50, Ruurlo, Nederland

Vrijstaande, ruime en sfeervolle  RECREATIEWONING type Bronkhorst. Deze luxe uitgevoerde notariswoning, is gebouwd in 2007 en is gestoffeerd en gemeubileerd en werkelijk tot in de puntjes verzorgd. De woning ligt op een rustige plek aan de rand van het park tegen een bosgebied, u wandelt zo vanuit uw woning het bos in!

Indeling:
begane grond: Ruime entree/hal; Trap naar verdieping; Toilet met fonteintje; Ruime, lichte woonkamer ca. 60 m2 met trapkast en openslaande deuren naar de tuin; Open keuken voorzien van; Koel/vries combinatie, vaatwasser, keramische kookplaat, combimagnetron/oven en een afzuigkap.
Vanuit de hal is een ruime slaapkamer met een op maat gemaakte achterwand met extra lange boxspringbedden bereikbaar. Aansluitend een badkamer voorzien van een toilet, dubbele wastafel, bad en ruime inloopdouche.
De inpandige berging met meterkast is vanaf buiten te bereiken en biedt voldoende ruimte aan twee fietsen en uw tuingereedschap,
Verdieping: Ruime overloop met was/droger combinatie; Badkamer met douche, toilet en wastafel; Zeer ruime slaapkamer met boxspringbedden, 2e Slaapkamer met twee enkele boxspringbedden.

Buiten: Ruime zonnige tuin met groot terras (2021 opnieuw aangelegd), tuin rondom met beregeningssysteem. Voldoende parkeerruimte op eigen terrein.

Deze woning heeft een zeer hoog afwerkingsniveau (2021 volledig van binnen geschilderd)  en wordt u compleet aangeboden met de complete inventaris.
Bijzonderheden:

- Vraagprijs € 369.000,- k.k.
- Bouwjaar: 2007;
- Woonopp.: ca. 100 m2;

- Kavelgrootte: 497 m2;

- Inhoud: ca. 325 m3;
- Luxe afgewerkt met moderne keuken en sanitair;
- Inclusief stoffering, meubilering en inventaris;
- VvE kosten: ca. € 750,-- per jaar (2021);
- Parkkosten: ca. € 1.800,-- per jaar (2021) incl. BTW;
- Ook geschikt voor verhuur;
- Verhuur uitsluitend via de parkeigenaar, huurfee 25%;

[Let op, deze woning wordt momenteel verhuurd. Verhuurverplichting tot 2023 met de voorkeur voor continuïteit]

Beschikbaar voor overdracht:  vanaf juni 2022.

Meer informatie of een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging via Marijke Rensen: 06-22510433

Ons kleinschalige bungalowpark met 128 recreatiewoningen ligt in de provincie Gelderland, in het afwissende coulissen landschap in het oosten van Nederland, nabij Ruurlo in de Achterhoek. Het landschap kenmerkt zich door de afwisseling tussen bos, heide en weilanden. De Achterhoek is het verkennen waard. De vele zandpaden nodigen uit tot lange wandelingen en het uitgebreide fietsknooppuntennetwerk voert u door de mooiste gebieden die de Achterhoek rijk is. Het gebied is uitgestrekt en er is voor iedereen, groot en klein, wel wat de doen. Denk bijvoorbeeld aan de vele kastelen rondom Vorden, de Hanzesteden Deventer en Zutphen, de stadjes Bronckhorst en Bredevoort, diverse musea, belevings-/pretparken etc.

Restaurant3 kmSupermarkt4 kmSpeeltuin100 m
Wandelroute100 mBushalte500 mStation4 km
Tennisbaan4 kmGolfbaan2 kmZwembad4 km
Mountainbike100 m

Mijn laatst bekeken vakantiewoningen