Algemeen

Veel privacy

Ligging aan de rand

Zon en Schaduwtuin

Aantal personen 6 Slaapkamers 3 Slaapplekken 6 Badkamers 2 Woonruimte 110M2

Bronkhorst 57, Ruurlo, Nederland

Leef het goede leven

Op een unieke locatie op ons park ligt Bronkhorst 57. Het zeer geliefde type 'notariswoning' ligt aan de rand van het park met zeer dichtbij de wandeluitgang. Wandel zo de Achterhoekse bossen in vanuit uw recreatiewoning. Zon op uw gezicht, wandelschoenen aan en heerlijk er op uit. En na deze fijne wandeling? Een goed gevulde koelkast en dan… niets, totale ontspanning. Dit is de Achterhoek op z’n mooist.

Bronkhorst 57 staat op een ruime kavel van 591m2 eigen grond, voorzien van een prachtige tuin met zowel zon en schaduw, meerdere terrassen en een eigen parkeerplaats.

Indeling:

Begane grond

De ruim bemeten lichte woonkamer heeft een stijlvol interieur met zeer comfortabele meubels. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke tinten zodanig op elkaar afgestemd dat het een prachtig geheel vormt. Door de ruime terrasdeuren en de ramen rondom is de woning heerlijk licht. De tuin aan achterzijde heeft meerdere terrassen en u kunt zowel de zon als de schaduw opzoeken. Als het even kan trekt u hier aan het einde van de middag een goede fles wijn open of geniet u nog van een kop koffie. De moderne keuken is van alle hedendaagse gemakken voorzien en 's morgens is het heerlijk toeven aan de ruime eettafel of met een krantje en een kopje koffie in één van de relaxfauteuils.

De benedenverdieping is verder voorzien van een apart toilet in de hal en een heerlijke slaapkamer met badkamer en-suite. In deze badkamer kan de liefhebber zich helemaal ontspannen in het ligbad. De badkamer is verder uitgerust met een aparte douche, wastafel, badkamermeubel en een toilet. De gehele benedenverdieping is voorzien van vloerverwarming.

Verdieping

Op de 1e etage zijn twee slaapkamers. De grootste, en tevens de master bedroom, heeft een zeer riant twee-persoonsbed en meer dan voldoende kastruimte. In de hoek bij de dakkapel kan een knus zitje worden gerealiseerd. De tweede slaapkamer is momenteel in gebruik als privé kamer, maar kan makkelijk worden voorzien van twee bedden. Tenslotte is er een luxe badkamer met douche, toilet, wastafel en badmeubel voor uw gasten boven.

De berging die buitenom bereikbaar is, is voorzien van wasmachine en droger en biedt ruimte voor het stallen uw (elektrische) fietsen en wat tuingereedschap.

Niet alleen de fantastische ligging, maar ook de aanpassingen die aan de woning zijn gedaan om zo energiezuinig mogelijk te kunnen recreëren zullen u aanspreken zoals de nieuwe CV-ketel, thermostaatkranen op de radiatoren, een extra warmwater boiler in de keuken én de nieuwe energiezuinige mechanische ventilatie. Tenslotte een zelfdenkende energie besparende pompschakelaar voor de vloerverwarming en een nieuwe (2022) energiezuinige koelvriescombinatie

Vier het leven zoals u het wilt, Bronkhorst 57 biedt die ruimte.

Verhuur of eigen genot

Als eigenaar kunt u besluiten om uw woning in verhuur te geven. Buitengoed 't Sikkeler verzorgt in opdracht van de verhurende eigenaren de verhuur, marketing en de administratie van uw woning op professionele en zorgeloze wijze.

Momenteel wordt Bronkhorst 57 verhuurd en is voorzien van alle luxe en comfort, waarin gasten helemaal tot rust kunnen komen en optimaal kunnen genieten van de schitterende omgeving op en rond het park.

Bij Buitengoed 't Sikkeler gaat het niet alleen om het verhuren van bijzondere accommodaties, zij staan garant voor het volledig ontzorgen en faciliteren van de eigenaar en de gasten.

Vraagprijs € 375.000,- k.k.

Inhoud : 340 m³
Bruto vloeroppervlak : 149 m²
Woonoppervlak : 98 m²
Overig inpandige ruimte : 4 m²
Perceeloppervlakte : 591 m²
Aanvaarding : in overleg

 

 

 

Algemeen

Centrale verwarming
Rookvrij

Keuken

Combimagnetron
Diepvrieskast
Koelkast
Vaatwasser

Slaapkamer

Eenpersoons bedden
Horren
Slaapkamer beneden
Overal boxspringbedden

Woonkamer

Horren

Buiten

Loungestoelen
Parkeerplaats
Terras
Tuinset
Restaurant1 kmSupermarkt4 kmSpeeltuin200 m
Wandelroute100 mBushalte500 mStation4 km
Tennisbaan4 kmGolfbaan2 kmZwembad4 km
Mountainbike100 m

Mijn laatst bekeken vakantiewoningen