Eigenaren
+(31) 573 – 461221
WhatsApp

Algemene informatie vakantiepark Buitengoed 't Sikkeler

Op ons kleineschalige vakantiepark vindt u 4 verschillende typen luxe vakantievilla's, genaamd ‘Bredevoort’, ‘Bronkhorst’, ‘Wolfersveen’ en ‘Wolbarg’ geschikt van 2 tot 9 personen. Onze vakantiewoningen liggen verspreid op het terrein, aan de bosrand, centraal op het park of aan één van de twee grote siervijvers met fonteinen. Het park is omzoomd met bos en veel groen. Voor de allerkleinsten is er een speeltuin met groot speeltoestel, wipkippen en schommels. Voor de oudere jeugd is er een tafeltennistafel en een voetbaltafelspel.

Gezien de unieke rustige ligging van ons groene en mooie vakantiepark is het met name voor de rustzoeker erg geschikt. De luxe vakantiewoningen liggen ruim opgezet op het park en niet alle bungalows worden verhuurd. Het park is aangelegd door een tuinarchitect en dit geeft een rustig harmonieus sfeerbeeld.

Vanuit het mooie vakantiepark wandelt u zo de bossen van Staatsbosbeheer in. De vele fietspaden die de Achterhoek rijk is nodigen u uit voor lange fietstochten langs het coulissenlandschap en de vele bezienswaardigheden, kastelen en eetgelegenheden. Ook voor (kleine) kinderen is er in de directe omgeving erg veel te doen, denkt u eens aan het Kabouterpad, het grootste hagendoolhof van Europa, een leuke kinderboerderij of de Cactus Oase. Voor de wat oudere jeugd is er ook een klimbos op 2 km afstand. 

Golfbaan 't Zelle ligt op een steenworp afstand en is voor velen een reden om ons park te bezoeken. Deze 18-holes golfbaan ligt op één van de mooiste locaties in Nederland en biedt u een hele dag sportieve ontspanning.

 

De bungalows zijn van particuliere eigenaren met elk een unieke inrichting en faciliteiten...

Op zoek naar een particuliere vakantiewoning in de Achterhoek, Gelderland? De te verhuren luxe bungalows zijn in de regel allemaal van particulieren, daarom zijn ze ook allemaal anders ingericht. U kunt in het menu vakantiewoningen de vakantiehuizen allemaal individueel bekijken. Per vakantiewoning kunt u de inrichting, plattegronden en de situering op ons bekijken.

 

Op het vakantiepark:

Op het terrein van ons kleinschalige vakantiepark treft u geen georganiseerd vermaak. Wel verhuren wij fietsen. Onze medewerkers staan u 6 dagen in de week graag te woord op de receptie waar u allerlei informatie aantreft over de omgeving. Verder treft u op ons park een kleine wasserette aan en een speeltuin.

Tenslotte nog enkele praktische zaken:

*Elke bungalow heeft een eigen parkeerplaats voor maximaal 1 auto, overige auto’s kunnen bij het hoofdgebouw op de centrale parkeerplaats worden geparkeerd;
*In alle woningen is gratis WIFI beschikbaar, de code staat in de woning in een fotolijstje in de buurt van de TV;
*Inchecken kan tussen 15:00 en 17:30 uur, indien u vroeger wilt inchecken, kan dat in het laagseizoen in overleg gratis(bij leegstand) en in het hoogseizoen (mei - oktober) in overleg vanaf 12:00 uur met een bijbetaling van € 15,- .Er wordt geen restitutie verleend. Indien u later komt dan 17:30 uur, dan verzoeken we u vriendelijk om even contact met ons op te nemen;
*Uitchecken kan op de dag van vertrek voor 10:15 uur. Latere uitcheck is soms in het laagseizoen mogelijk;
*U kunt, indien de bungalow nog beschikbaar is, uw verblijf (tijdens uw verblijf) verlengen met max. 3 nachten voor € 75 per nacht, binnen een week van aankomst kunt u ook eventueel vervroegen, bel met onze receptie voor de mogelijkheden;
*Wist u dat u altijd kunt bellen indien u lastminute wilt komen? We maken graag een aanbieding voor u indien u binnen een week wilt aankomen. Automatisch ontvangt u 5% korting op de huurprijs indien uw aankomstdatum binnen 14 dagen na boeken valt. Houdt u er rekening mee dat we geen woningen in optie kunnen zetten voor u en dat u bij last minutes beperkte keus heeft.
*Op het park wordt alleen de krant ‘de Telegraaf’ verkocht. U kunt hier eventueel ook uw vakantiebonnen inleveren. Uw eigen krant laten doorsturen kan ook, het adres is Sikkelerweg 8, 7261 LP te Ruurlo o.v.v. uw eigen naam. A.u.b. geen huisnummer vermelden van de bungalow, de krant komt dan niet goed aan;
*In het seizoen verkopen wij heerlijke verpakte ijsjes. U kunt ze zelf halen en betalen in onze wasserette die altijd open is;
*Onze slager heeft de heerlijkste arrangementen voor uw verblijf, laat u lekker verwennen en geniet van zijn culinaire assortiment. Let u erop dat u op ons park geen kolen barbecue mag gebruiken, u kunt bij de slager ook een gasbarbecue huren met vleesassortiment. U mag wel op gas of elektrisch barbecuën;
*Wij verhuren prachtige fietsen van, met name, het merk Gazelle. Deze fietsen worden keurig onderhouden door onze fietsenmaker Slotboom, reserveren van fietsen is niet nodig. Er zijn ook kinderfietsen, voor- en achterzitjes aanwezig. Elektrische fietsen en tandems kunt u ook bij ons huren, deze wel graag minimaal 1 dag vooraf reserveren. Bij uw online boeking kunt u dit in het opmerkingenvak noteren of stuur een e-mail naar info@sikkeler.nl.
*Het is niet toegestaan om te vissen, zwemmen, varen of schaatsen in of op onze siervijvers. Vissen kunt u (met vergunning) in de Veengoot of de van Heeckerenbeek op de punt van ons terrein.
*Het is niet toegestaan om uw elektrische auto op te laden bij de woning, tenzij u hier een vergoeding voor betaalt van €15 per dag.
*Wij werken voortdurend aan het up-to-date houden en optimaliseren van de inrichting van de woning, de werkelijke situatie kan dus in enige mate afwijken van de foto’s.
*Ons park wordt niet bedrijfsmatig verhuurd aan arbeiders.

Laat een Zoover review achter middels deze link:

https://www.zoover.nl/nederland/gelderland/ruurlo/buitengoed-t-sikkeler/vakantiepark