Eigenaren
+(31) 573 – 461221
WhatsApp

Creatief, cultureel en inspirerend

De DRU Cultuurfabriek is dé centrale ontmoetingsplaats voor culturele en creatieve activiteiten en inspirerende bijeenkomsten in de gemeente Oude IJsselstreek. Gesitueerd in het gerestaureerde Portiersgebouw van voormalig ijzergieterij DRU. Tegenwoordig doet het pand dienst als een ijzersterke cultuurtempel. Je vindt er een theaterzaal, een poppodium, een filmhuis, een grand café en stijlvolle vergaderruimtes. Stuk voor stuk authentiek, industrieel en modern ingericht.

Een ijzerfabriek waar creativiteit centraal staat: het is op het eerste gezicht niet de meest logische combinatie. En dat willen we graag zo houden. Want het is juist die combinatie die onze locatie zo uniek maakt. Een gebouw waarvan de muren nog elke dag de lange en indrukwekkende industriële geschiedenis uitademen. Met daarbinnen een cultuurcluster dat het complex dag na dag van nieuwe creatieve verhalen voorziet. Elk jaar komen er dan ook meer dan 250.000 bezoekers naar de DRU Cultuurfabriek in Ulft.

De DRU Cultuurfabriek:
- laat je genieten van een veelzijdig programma op het gebied van theater, film en muziek
- biedt ruimte aan diverse partners uit de gemeente, zoals de muziekschool, de bibliotheek, de galerie en de gemeenteraad
- heeft een huiskamer voor activiteiten van lokale verenigingen
- is een broedplaats voor creatieve ontwikkeling
- biedt een A1-locatie voor evenementen zoals beurzen, congressen, productpresentaties, vergaderbijeenkomsten, (personeels)feesten en huwelijksvoltrekkingen

Huntenpop, Festivaart, de Achterhoek Spektakel Toer en Huntenkunst: het zijn stuk voor stuk grote evenementen die op het terrein rondom de DRU Cultuurfabriek plaatsvinden. Wil je samen met ons voor nog meer creatieve geschiedenis zorgen? Kom dan ijzersterk genieten in deze parel van de Achterhoek.

www.drucultuurfabriek.nl