Eigenaren
+(31) 573 – 461221
WhatsApp

Ellens restaurant & zalen
Een passie voor koken & gastvrijheid, de perfecte combinatie voor een ondernemers duo toch? Sinds het millenniumjaar 2000 is Ellens Restaurant een feit. Nu, vele jaren later, doen we nog steeds wat we het liefste doen. Spannende gerechten bedenken, onze gasten in de watten leggen en dat alles in het leukste restaurant van de Achterhoek!


Heerlijk ongedwongen genieten in een tijd van drukte, targets en ‘moeten’… Dat kan bij Ellens Restaurant! Haar keuken werkt met veelal dagverse streekproducten. Hierdoor staat de ambachtelijke bereiding in al zijn puurheid op nummer 1. Alle bereidingen bij Ellens zijn handgemaakt, dat proef je.

Om ieder seizoen optimaal gebruik te maken van alle producten uit de natuur, verdiepen haar koks zich hier enorm in. Het is voor hen een feestje om iedere keer weer met wisselende producten te mogen werken. Ellens gast wordt ultiem verwend door ieder seizoen aan te kunnen haken bij succesvolle evenementen als Asperge of Wild Avonden met wandeling & uitleg over wat reilt en zeilt in de natuur rondom Zelhem tijdens het specifieke seizoen. Maar ook Culinaire Visavonden, wisselende Seizoen Menu’s en lokale whisky en bier proeverijen met verpletterende culinaire hapjes. Een smakelijk pallet het hele jaar door….

Ellens Restaurant, een genot voor iedereen die van ambacht en puur houdt!

Ellens restaurant & Zalen
Burg. Rijpstrastraat 10
7021 CR Zelhem

0314-623253
info@ellensrestaurant.nl

www.ellensrestaurant.nl