0573 – 461221

Huisje huren Hemelvaart 2018

Huisje huren in de hemelvaartsvakantie? Hemelvaart valt dit jaar op donderdag 10 mei 2018. Boek nu uw vakantiehuis in de Hemelvaartvakantie en ga er lekker een midweek of weekend tussenuit!

Luxe vakantiehuis huren tijdens de hemelvaartsvakantie 2018?

Bekijk hier onze vakantiehuizen. Ga er tijdens Hemelvaart lekker tussenuit en boek een bungalow op Buitengoed 't Sikkeler Ruurlo. Ons prachtig gelegen vakantiepark ligt in de Achterhoek. Heerlijk fietsen en genieten van een luxe vakantie op een rustig park? Dan bent u bij Buitengoed 't Sikkeler aan het juiste adres!

Hemelvaart arrangementen

Boek nu uw Hemelvaartsarrangement voor 2018! Van woensdag 9 mei tot maandag 14 mei loopt ons Hemelvaart arrangement. U kunt profiteren van scherpe prijzen voor een verblijf tijdens het Hemelvaart weekend.

  • Type Wolbarg: € 450,-

  • Type Bronkhorst 4-persoons vakantiehuis: € 505,-

  • Type Bredevoort of Bronkhorst 6-persoons vakantiehuis: € 535,-

  • Type Bredevoort 8-/9-persoons vakantiehuis: € 590,-

 

Bronkhorst 53


Luxe vakantiewoning huren voor 6 personen huren op het mooiste vakantiepark in de Achterhoek? Rustig gelegen 6-persoons luxe vakantiewoning...


In hofje
Tuin op zuiden
Wifi

Wolbarg 32


Deze vakantieboerderij met gigantische privé tuin is geschikt voor maximaal 5 volwassenen en een baby. De vakantiewoning is licht en ..


Boslocatie
Huisdiervrij
Parkeerplaats

Wolfersveen 68


Deze sfeervolle vakantiewoning heeft een bijzondere inrichting en neemt u mee naar oosterse sferen en is geschikt voor maximaal 8 personen, ..


Aan de Veengoot
Ruime woning
Huisdiergeschikt

Bredevoort 83


Deze vakantiewoning is geschikt voor maximaal 9 volwassenen en een baby en biedt u veel comfort. Begane Grond De slaapkamer beneden is ruim ..


Huisdier toegestaan
Boslocatie
Baby / Kinderkamer

Bredevoort 82


Nieuw in de verhuur vanaf mei 2018!!   Deze prachtige boerderijwoning ligt op een prachtige plek in de hoek van ons park met een zeer g..


Grote tuin
Veel privacy
Huisdiergeschikt

Bronkhorst 58


Vakantiewoning voor 4 personen huren in Nederland? Deze vakantiewoning op Buitengoed 't Sikkeler in Ruurlo in de Achterhoek is geschikt voor..


Bij bosuitgang
Wifi
Huisdiergeschikt

Bredevoort 6


Deze mooie 4-persoons boerderijwoning ligt aan de kleine vijver met mooi uitzicht, twee terrassen en veel lichtinval. Begane GrondDe lichte ..


Waterlocatie
Rookvrij
Huisdier geschikt