Eigenaren
+(31) 573 – 461221

Huisje huren Hemelvaart 2018

Huisje huren in de hemelvaartsvakantie? Hemelvaart valt dit jaar op donderdag 10 mei 2018. Boek nu uw vakantiehuis in de Hemelvaartvakantie en ga er lekker een midweek of weekend tussenuit!

Luxe vakantiehuis huren tijdens de hemelvaartsvakantie 2018?

Bekijk hier onze vakantiehuizen. Ga er tijdens Hemelvaart lekker tussenuit en boek een bungalow op Buitengoed 't Sikkeler Ruurlo. Ons prachtig gelegen vakantiepark ligt in de Achterhoek. Heerlijk fietsen en genieten van een luxe vakantie op een rustig park? Dan bent u bij Buitengoed 't Sikkeler aan het juiste adres!

Hemelvaart arrangementen

Uitsluitend telefonisch boekbaar voor de volgende aanbieding:

 

 Lang Hemelvaartweekend: Aankomst woensdag 9 mei tussen 15:00 uur - 18:00 uur. Vertrek zondag 13 mei zonder vertrektijd!

 

4-persoons: € 500,- all in*

 

6-persoons € 550 all in*

 

8/9-persoons : € 600,- all in*

 

  

*Deze aanbieding is uitsluitend telefonisch of per chat boekbaar via 0573-461221. De prijs is incl. alle vaste bijkomende kosten, excl. bedlinnen en toeristenbelasting. Niet in combinatie met andere kortingen!

 

Wolbarg 32


Deze vakantieboerderij met gigantische privé tuin is geschikt voor maximaal 5 volwassenen en een baby. De vakantiewoning is licht en ..


Boslocatie
Huisdiervrij
Parkeerplaats

Bronkhorst 50


Deze 6-persoons notariswoning ligt fraai aan de rand van ons terrein in een doodlopend hofje. Deze vakantiewoning voor 6 personen is zeer co..


Badkamer Beneden
Huisdieren toegestaan
Rookvrij

Bronkhorst 58


Vakantiewoning voor 4 personen huren in Nederland? Deze vakantiewoning op Buitengoed 't Sikkeler in Ruurlo in de Achterhoek is geschikt voor..


Bij bosuitgang
Wifi
Huisdiergeschikt