Algemeen

Centrale ligging

Tuin op zuiden

Aantal personen 6 Slaapkamers 3 Slaapplekken 6 Badkamers 2 Woonruimte 110M2

Bredevoort 13, Ruurlo, Nederland

De 6-persoons vakantieboerderij ligt mooi centraal op het park en uniek op de zon. Het ruime terras ligt mooi op het zuiden en de tuin geeft veel privacy en eventueel schaduw. De woning beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers en staat te koop inclusief de complete inboedel.

Indeling:

Entree, ruime hal met trap naar de 1e verdieping. 

De lichte en moderne woonkamer is gezellig met comfortabele meubels en een flatscreen-tv. Voorzien van WIFI internet aansluiting. De openslaande tuindeuren brengen u naar de riante, zonnige tuin met het ruime terras op het zuiden, voorzien van loungeset en parasol. De compleet ingerichte keuken beschikt over luxe apparatuur zoals een afwasmachine, een combimagnetron en een koelvries combinatie en een eettafel voor 6 personen. 

De slaapkamer beneden is ruim ingericht met een riant tweepersoons bed met aansluitend een zeer luxe badkamer met bad, aparte douche, wastafel en toilet. De badkamer is ook vanuit de hal toegankelijk (anders dan op de plattegrond)  De gehele benedenverdieping is voorzien van comfortabele vloerverwarming, tevens wordt de woning geheel verwarmd d.m.v. centrale verwarming.

1e Verdieping

Op de verdieping is nog een tweede badkamer met douche, toilet en wastafel en twee ruime slaapkamers. Beide slaapkamers zijn voorzien van luxe boxspringbedden, nachtkastjes, legkasten en een grote inbouwkast. Op de overloop treft u ook een betegelde ruimte aan welke plaats biedt voor wasmachine en/of droger.

Door de centrale ligging wandelt u zo de uitgestrekte bossen van Ruurlo in én bent u dichtbij de centrale voorzieningen.

De woning is onlangs volledig geschilderd aan de binnenzijde, voorzien van een nieuwe PVC vloer en nieuwe meubels, incl. bedden.

Er is een eigen parkeerplaats.

In de berging kunt u uw fietsen (2) stallen.

Vraagprijs: € 369.000,- k.k.

Inhoud: 340 m3

Perceel: 595m2

Aanvaarding in overleg mogelijk op korte termijn

Deze recreatiewoning wordt momenteel verhuurd, het is daarom prettig om tijdig een afspraak te maken voor de bezichtiging in verband met de verhuur.

 

Algemeen

Centrale verwarming
Rookvrij

Buiten

Parkeerplaats
Terras
Tuinset

Keuken

Combimagnetron
Diepvrieskast
Koelkast
Koffiezetapparaat
Vaatwasser
Nespresso
Kookplaat 4-pits
Waterkoker

Extra's

Wasmachine

Slaapkamer

Boxspringbedden beneden
Eenpersoons dekbedden
Hoofdkussens
Horren
Slaapkamer beneden
Badkamer ensuite
Overal boxspringbedden

Woonkamer

TV
Horren
Restaurant1 kmSupermarkt4 kmSpeeltuin50 m
Wandelroute100 mBushalte500 mStation4 km
Tennisbaan4 kmGolfbaan2 kmZwembad4 km
Paardrijden4 kmMountainbike50 m

Mijn laatst bekeken vakantiewoningen