Buitengoed ’t Sikkeler is een uitstekende plek voor een tweede huis. Wanneer u zelf geen gebruik maakt van uw vakantiewoning kunt u deze zorgeloos laten verhuren door onze professionele verhuurorganisatie. Zo kunt u heerlijk genieten zonder dat u zich druk hoeft te maken over zaken als onderhoud, bezetting en administratie. De luxe recreatiewoningen op ons vakantiepark zijn allemaal eigendom van particuliere eigenaren. Zo af en toe komen villa’s weer beschikbaar voor verkoop. Wij informeren u graag over alle te koop staande vakantiewoningen.

Recreatiewoning in de Achterhoek kopen?

Bij interesse kunt u contact opnemen met onze verkoopadviseuse Marijke Rensen voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging.

 

Waarom een vakantiewoning kopen op ons vakantiepark?

Buitengoed ’t Sikkeler is een relatief nieuw vakantiepark. De woningen zijn zeer degelijk en traditioneel gebouwd. U vindt bij ons onder andere luxe vakantievilla's met een rieten dak en traditioneel gebouwde notariswoningen. De woningen zijn  De vakantiewoningen zijn eigendom van particuliere eigenaren. Regelmatig komen er vakantiewoningen in de verkoop.

Omgeving

De omgeving van ons vakantiepark is groen. Het park is omzoomd door bos. U kunt bij ons genieten van de natuur en echt tot rust komen. De vele fietspaden en wandelpaden nodigen u uit voor een lange fietstocht of een fijne wandeling in de natuur. Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens een bezoek aan Museum MORE in Ruurlo en Gorssel met afsluitend een diner in één van de vele restaurants die onze omgeving rijk is. Klinkt goed toch? Lees meer over ons park.

 

Ons park

Bij de entree van ons vakantiepark krijgt u al gelijk het vakantiegevoel te pakken. De vele bomen, goed onderhouden tuinen en de centrale vijver maken ons park tot een geheel. Omdat wij het onderhoud is samenspraak met de eigenaren centraal aansturen is ons vakantiepark een echte éénheid. Dit komt de vakantiebeleving van onze gasten ten goede. Wonen is op ons park niet toegestaan, wat ook het echte vakantiegevoel ten goede komt!

 

Nieuw in de verkoop:

Wilt u graag informatie over een bovenstaande woning of op de hoogte blijven en bericht ontvangen zodra er een nieuwe woning te koop wordt aangeboden? Stuur dan een e-mail naar info@sikkeler.nl of vul ons contactformulier in.

Bredevoort 81

Woonkamer / Keuken De lichte woonkamer is gezellig met comfortabele meubels en een flatscreen-tv. Maar liefst twee keer openslaande tuindeuren brengen u naar de riante tuin met het ruime terras, voorzien van tuinmeubilair. De compleet ingerichte keuken beschikt over voldoende servies en ..

Bronkhorst 57

Leef het goede leven Op een unieke locatie op ons park ligt Bronkhorst 57. Het zeer geliefde type 'notariswoning' ligt aan de rand van het park met zeer dichtbij de wandeluitgang. Wandel zo de Achterhoekse bossen in vanuit uw recreatiewoning. Zon op uw gezicht, wandelschoenen aan en h..

Wolbarg 2

Deze charmante recreatieboerderij type 'Wolbarg' ligt aan de rand van het park. Door de geheel omsloten tuin is privacy gegarandeerd en heeft u op een kavel van maar liefst 817 vierkante meter alle rust die u zich kunt voorstellen. Via de typische boerderijdeur in twee delen bereikt u de h..

Bredevoort 13

De 6-persoons vakantieboerderij ligt mooi centraal op het park en uniek op de zon. Het ruime terras ligt mooi op het zuiden en de tuin geeft veel privacy en eventueel schaduw. De woning beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers en staat te koop inclusief de complete inboedel.

 

 

 

 

Uw verkoopadviseuse,

Marijke Rensen