OPEN HUIS

Op zondag 24 maart wordt er een open huis georganiseerd in de gemeente Bronckhorst. Buitengoed 't Sikkeler doet hier ook aan mee. Op het park zal iemand aanwezig zijn om u alles te vertellen over de verhuur en de verkoop van de woningen op ons mooie park. Maak gelijk van de gelegenheid gebruik om het park te bezichtigen maar ook het mooie plaatsje Ruurlo en haar omgeving. Via Achterhoek Toerisme kunt u bekijken welke ondernemers nog meer meedoen aan deze open dag. We hopen u die dag te mogen ontvangen tussen 11:00  en 15:00 uur.

 

Ons park

Buitengoed ’t Sikkeler is een uitstekende plek voor een tweede huis. Wanneer u zelf geen gebruik maakt van uw vakantiewoning kunt u deze zorgeloos laten verhuren door onze professionele verhuurorganisatie. Zo kunt u heerlijk genieten zonder dat u zich druk hoeft te maken over zaken als onderhoud, bezetting en administratie. De luxe recreatiewoningen op ons vakantiepark zijn allemaal eigendom van particuliere eigenaren. Zo af en toe komen villa’s weer beschikbaar voor verkoop. Wij informeren u graag over alle te koop staande vakantiewoningen.

Recreatiewoning in de Achterhoek kopen?

Bij interesse kunt u contact opnemen met onze verkoopadviseuse Marijke Rensen voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging.

 

Waarom een vakantiewoning kopen op ons vakantiepark?

Buitengoed ’t Sikkeler is een relatief nieuw vakantiepark. De woningen zijn zeer degelijk en traditioneel gebouwd. U vindt bij ons onder andere luxe vakantievilla's met een rieten dak en traditioneel gebouwde notariswoningen. De woningen zijn  De vakantiewoningen zijn eigendom van particuliere eigenaren. Regelmatig komen er vakantiewoningen in de verkoop.

Omgeving

De omgeving van ons vakantiepark is groen. Het park is omzoomd door bos. U kunt bij ons genieten van de natuur en echt tot rust komen. De vele fietspaden en wandelpaden nodigen u uit voor een lange fietstocht of een fijne wandeling in de natuur. Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens een bezoek aan Museum MORE in Ruurlo en Gorssel met afsluitend een diner in één van de vele restaurants die onze omgeving rijk is. Klinkt goed toch? Lees meer over ons park.

 

Ons park

Bij de entree van ons vakantiepark krijgt u al gelijk het vakantiegevoel te pakken. De vele bomen, goed onderhouden tuinen en de centrale vijver maken ons park tot een geheel. Omdat wij het onderhoud is samenspraak met de eigenaren centraal aansturen is ons vakantiepark een echte éénheid. Dit komt de vakantiebeleving van onze gasten ten goede. Wonen is op ons park niet toegestaan, wat ook het echte vakantiegevoel ten goede komt!

Nieuw in de verkoop:

 

Wilt u graag informatie over een bovenstaande woning of op de hoogte blijven en bericht ontvangen zodra er een nieuwe woning te koop wordt aangeboden? Stuur dan een e-mail naar info@sikkeler.nl of vul ons contactformulier in.

Bredevoort 81

Woonkamer / Keuken De lichte woonkamer is gezellig met comfortabele meubels en een flatscreen-tv. Maar liefst twee keer openslaande tuindeuren brengen u naar de riante tuin met het ruime terras, voorzien van tuinmeubilair. De compleet ingerichte keuken beschikt over voldoende servies en ..

Wolbarg 32

BINNENKORT IN DE VERKOOP (SNEAK PREVIEW) Wolbarg 32 ligt op het gedeelte 'Erve Sickelars Camp' en is een zeer rustig gelegen, charmante recreatiewoning met fraaie details. Indeling: Via de deelbare voordeur komt u in de ruime hal met toegang tot de badkamer met wastafelmeubel..

Wolbarg 24

BINNENKORT IN DE VERKOOP Lieflijk gelegen boerderijwoning, gelegen op het gedeelte 'Erve Sickelars Camp' op ons park. Dit park is zorgvuldig aangelegd met fruitbomen en heeft een zeer landelijke uitstraling. Deze charmante recreatiewoning met karakteristieke luiken ligt op een zeer ..

 

 

 

 

Uw verkoopadviseuse,

Marijke Rensen