Eigenaren
+(31) 573 – 461221
WhatsApp

Vakantiehuis kopen op Buitengoed ’t Sikkeler?

Belangrijke informatie inzake het Coronavirus:

Voor uw èn onze gezondheid houden wij bij Buitengoed 't Sikkeler alle ontwikkelingen rondom het Coronavirus uiteraard nauwlettend in de gaten. De aan- en verkoop van woningen gaat voor zover mogelijk gewoon door. Wij werken strikt volgens de maatregelen van het RIVM en de overheid en zorgen tijdens afspraken voor een gepaste afstand, geven geen hand en wij doen er alles aan om de situatie voor iedereen veilig te houden. Van u verwachten wij hetzelfde. Mocht u onverhoopt klachten krijgen zoals verkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts dan verzoeken wij u vriendelijk doch dringend om uw afspraak te verzetten.

September 2020:

Wegens enorme belangstelling zijn al de te koop staande woningen inmiddels verkocht. Heeft u interesse in een recreatiewoning op ons park? Vul dan aub ons contactformulier in, wij zullen u dan op de hoogte houden indien er een woning beschikbaar komt.

 

Heeft u vragen? U kunt mailen naar uw verkoopadviseur Marijke via marijke@sikkeler.nl


Buitengoed ’t Sikkeler is een uitstekende plek voor een tweede huis. Wanneer u zelf geen gebruik maakt van uw vakantiewoning kunt u deze zorgeloos laten verhuren door onze professionele verhuurorganisatie. Zo kunt u heerlijk genieten zonder dat u zich druk hoeft te maken over zaken als onderhoud, bezetting en administratie. De luxe recreatiewoningen op ons vakantiepark zijn allemaal eigendom van particuliere eigenaren. Zo af en toe komen villa’s weer beschikbaar voor verkoop. Wij informeren u graag over alle te koop staande vakantiewoningen.

Recreatiewoning in de Achterhoek kopen?

Bij interesse kunt u contact opnemen met onze verkoopadviseurs Thomas Rozendaal en Marijke Rensen voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging.

Waarom een vakantiewoning kopen op ons vakantiepark?

Buitengoed ’t Sikkeler is een relatief nieuw vakantiepark. De woningen zijn zeer degelijk en traditioneel gebouwd. U vindt bij ons onder andere luxe vakantievilla's met een rieten dak en traditioneel gebouwde notariswoningen. De woningen zijn  De vakantiewoningen zijn eigendom van particuliere eigenaren. Regelmatig komen er vakantiewoningen in de verkoop.

Omgeving

De omgeving van ons vakantiepark is groen. Het park is omzoomd door bos. U kunt bij ons genieten van de natuur en echt tot rust komen. De vele fietspaden en wandelpaden nodigen u uit voor een lange fietstocht of een fijne wandeling in de natuur. Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens een bezoek aan Museum MORE in Ruurlo en Gorssel met afsluitend een diner in één van de vele restaurants die onze omgeving rijk is. Klinkt goed toch? Lees meer over ons park.

Ons park

Bij de entree van ons vakantiepark krijgt u al gelijk het vakantiegevoel te pakken. De vele bomen, goed onderhouden tuinen en de centrale vijver maken ons park tot een geheel. Omdat wij het onderhoud is samenspraak met de eigenaren centraal aansturen is ons vakantiepark een echte éénheid. Dit komt de vakantiebeleving van onze gasten ten goede. Wonen is op ons park niet toegestaan, wat ook het echte vakantiegevoel ten goede komt!

 

 

Geen accommodaties gevonden. Pas uw zoekcriteria aan.