Eigenaren
+(31) 573 – 461221
WhatsApp

Koop uw eigen Buitenhuis


Buitengoed ’t Sikkeler is een uitstekende plek voor een tweede huis. Wanneer u zelf geen gebruik maakt van uw buitenhuis kunt u deze zorgeloos laten verhuren door onze professionele verhuurorganisatie. Zo kunt u heerlijk genieten zonder dat u zich druk hoeft te maken over zaken als onderhoud, bezetting en administratie. De luxe recreatiewoningen op ons vakantiepark zijn allemaal eigendom van particuliere eigenaren. Zo af en toe komen villa’s weer beschikbaar voor verkoop. Wij informeren u graag over alle te koop staande woningen.

Recreatiewoning in de Achterhoek kopen?

Bij interesse kunt u contact opnemen met onze verkoopadviseuse Marijke Rensen voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging.

Prijs € 269.000 k.k.

Bredevoort 15


Nieuw in de verkoop! De 6-persoons vakantievilla ligt aan de grote siervijver, ligt uniek op de zon en geeft mooi uitzicht. Het ruime t..


Toon dit vakantiehuis
Prijs € 275.500 k.k.

Bronkhorst 23


Nieuw in de verkoop! De 4-persoons vakantievilla ligt aan de grote siervijver, ligt uniek op de zon en geeft mooi uitzicht. Het ruime t..


Toon dit vakantiehuis
Prijs € Verkocht

Bredevoort 3


Helaas...deze woning is al verkocht en heeft inmiddels nieuwe eigenaren.


Toon dit vakantiehuis
Prijs € 259.000,- k.k.

Bredevoort 13


Te koop! Ruime 6-persoons recreatiewoning vlakbij het hoofdgebouw met een mooie centrale ligging op het park en een heerlijk besloten achter..


Centrale ligging
Scherp in prijs
Ruime indeling
Toon dit vakantiehuis
Prijs € 250.000 k.k.

Bronkhorst 49


Mooie recreatiewoning te koop. Deze woning is geschikt voor kinderen, en is o.a. voorzien van een trap hekje. De woning heeft een lichte woo..


Toon dit vakantiehuis
Prijs € 279.000,- k.k.

Bronkhorst 24


Deze prachtige, aan het water gelegen, recreatiewoning is voorzien van alle luxe en is zeer goed onderhouden. De woonkamer is prachtig inger..


Aan de vijver
Gashaard
Infrarood Sauna
Toon dit vakantiehuis
Prijs € 279.000,- k.k.

Bredevoort 7


Nieuw in de verkoop! Zeer mooi gelegen recreatiewoning aan de rand van het park. Dit type 'Bredevoort' heeft een grote tuin met veel privacy..


Tuin op het zuiden
Aan de vijver
Rustige ligging
Toon dit vakantiehuis