Eigenaren
+(31) 573 – 461221
WhatsApp

Koop uw eigen Buitenhuis


Buitengoed ’t Sikkeler is een uitstekende plek voor een tweede huis. Wanneer u zelf geen gebruik maakt van uw buitenhuis kunt u deze zorgeloos laten verhuren door onze professionele verhuurorganisatie. Zo kunt u heerlijk genieten zonder dat u zich druk hoeft te maken over zaken als onderhoud, bezetting en administratie. De luxe recreatiewoningen op ons vakantiepark zijn allemaal eigendom van particuliere eigenaren. Zo af en toe komen villa’s weer beschikbaar voor verkoop. Wij informeren u graag over alle te koop staande woningen.

Recreatiewoning in de Achterhoek kopen?

Bij interesse kunt u contact opnemen met onze verkoopadviseuse Marijke Rensen voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging.

Prijs € 250.000 k.k.

Bronkhorst 49


Deze 6-persoons recreatievilla heet Bronkhorst 49 en ligt in een doodlopend hofje, heerlijk rustig in het hoekje van ons park. Speciaal voor..


Rustige ligging
Kindvriendelijk
Zonnescherm
Toon dit vakantiehuis
Prijs € 275.000 k.k.

Bronkhorst 57


Deze prachtige recreatiewoning is prachtig gelegen op ons park.   Begane Grond De lichte woonkamer is gezellig met comfortabele meubels..


Luxe keuken
Ruime tuin
2e terras
Toon dit vakantiehuis
Prijs € 279.000,- k.k.

Bredevoort 7


Nieuw in de verkoop! Zeer mooi gelegen recreatiewoning aan de rand van het park. Dit type 'Bredevoort' heeft een grote tuin met veel privacy..


Tuin op het zuiden
Aan de vijver
Rustige ligging
Toon dit vakantiehuis
Prijs € 269.000 k.k.

Bredevoort 15


Nieuw in de verkoop! De 6-persoons vakantievilla ligt aan de grote siervijver, ligt uniek op de zon en geeft mooi uitzicht. Het ruime t..


Aan de vijver
Fraai gelegen
Rieten kap
Toon dit vakantiehuis
Prijs € 259.000,- k.k.

Bredevoort 13


Te koop! Ruime 6-persoons recreatiewoning vlakbij het hoofdgebouw met een mooie centrale ligging op het park en een heerlijk besloten achter..


Centrale ligging
Scherp in prijs
Ruime indeling
Toon dit vakantiehuis
Prijs € 279.000 k.k.

Bronkhorst 62


Deze prachtige, aan de rand gelegen, notariswoning heeft een heerlijke ligging. U wandelt zo de Achterhoekse bossen in! Deze 6-persoons woni..


veel privacy
ligging aan de rand
sauna
Toon dit vakantiehuis
Prijs € 279.000 k.k.

Bronkhorst 30


Deze luxe notariswoning ligt aan de rand van ons park met een riante geheel omheinde tuin en een ruime parkeergelegenheid. Begane grond: Ent..


Airco
Open haard
Omheinde tuin
Toon dit vakantiehuis
Prijs € 239.000

Wolfersveen 68


Wat een toplocatie heeft deze prachtige recreatiewoning, geschikt voor 8 personen! Wolfersveen 68 ligt aan onze Veengoot met de tuin op het ..


Aan het water
Ruime kavel
Tuin op zuidwesten
Toon dit vakantiehuis
Prijs € 279.000,- k.k.

Bronkhorst 24


Deze prachtige, aan het water gelegen, recreatiewoning is voorzien van alle luxe en is zeer goed onderhouden. De woonkamer is prachtig inger..


Aan de vijver
Gashaard
Infrarood Sauna
Toon dit vakantiehuis