Eigenaren
+(31) 573 – 461221
WhatsApp

Hemelvaart Arrangementen 2018

Heerlijk fietsen en genieten van een luxe vakantie op een rustig park in de Achterhoek? Dan bent u bij Buitengoed 't Sikkeler aan het juiste adres! Van woensdag 9 mei tot maandag 14 mei loopt ons speciale Hemelvaart arrangement. Luxe vakantiewoning huren in Nederland? Boek nu uw verblijf tijdens een lang hemelvaartweekend op ons bungalowpark in de Achterhoek. U kunt nu in het Hemelvaartweekend een luxe bungalow met veel comfort boeken vanaf €450,-.

Hemelvaart Arrangement Boeken

Boek nu uw Hemelvaartsarrangement voor 2018! Kies het gewenste vakantiehuis, klik op het rode tabblad 'reserveren', klik daarna op 'Klik hier voor onze arrangementen' en selecteer het hemelvaartarrangement. Bekijk hieronder de vakantiehuizen die u bij ons kunt boeken. Op ons park bevinden zich vakantiehuizen voor maximaal 4 personen, 6 personen, 8 personen en 9 volwassen personen en een baby.

Prijzen arrangementen Hemelvaartsweekend

Type Wolbarg: € 450,-

Type Bronkhorst 4-persoons: € 505,-

Type Bredevoort of Bronkhorst 6-persoons: € 560,-

 

Wolbarg 32


Deze vakantieboerderij met gigantische privé tuin is geschikt voor maximaal 5 volwassenen en een baby. De vakantiewoning is licht en ..


Boslocatie
Huisdiervrij
Parkeerplaats

Bronkhorst 50


Deze 6-persoons notariswoning ligt fraai aan de rand van ons terrein in een doodlopend hofje. Deze vakantiewoning voor 6 personen is zeer co..


Badkamer Beneden
Huisdieren toegestaan
Rookvrij

Bronkhorst 58


Vakantiewoning voor 4 personen huren in Nederland? Deze vakantiewoning op Buitengoed 't Sikkeler in Ruurlo in de Achterhoek is geschikt voor..


Bij bosuitgang
Wifi
Huisdiergeschikt