Vakantiehuis Hemelvaart 2023

Huisje huren in de hemelvaartsvakantie? Hemelvaart valt dit jaar op donderdag 18 mei 2023. Boek nu uw vakantiehuis in de Hemelvaartvakantie en ga er lekker tussenuit!

Luxe vakantiehuis huren tijdens de hemelvaartsvakantie 2023?

Ga er tijdens Hemelvaart lekker tussenuit en boek een bungalow op Buitengoed 't Sikkeler Ruurlo. Ons prachtig gelegen vakantiepark ligt in de Achterhoek. Heerlijk fietsen en genieten van een luxe vakantie op een rustig park? Dan bent u bij Buitengoed 't Sikkeler aan het juiste adres!

Dit zijn de laatste beschikbare woningen: 

Aankomst vrijdag 12 mei 2023: 

Week: Bredevoort 15, Wolfersveen 36, Wolfersveen 46, Bredevoort 83, Bredevoort 85 (vraag om een prijsopgave)

Aankomst maandag 15 mei 2023: 

Week: Bredevoort 15, Wolfersveen 46, Bronkhorst 76, Bredevoort 85

Aankomst woensdag 17 mei 2023 (lang weekend): 

Bredevoort 15, Wolfersveen 46, Bronkhorst 76, Bredevoort 85

Wolfersveen 36

Deze sfeervolle vakantiewoning heeft een ruime tuin en is geschikt voor maximaal 6 personen, van alle leeftijden en biedt u veel comfort. De vakantiewoning is centraal gelegen op ons vakantiepark en is huidiervrij. 

Bredevoort 83

Wat een plaatje! Gegarandeerd heerlijk genieten in een oase van rust. Dit rietgedekte vakantiehuis is geschikt voor 7 personen en volledig nieuw en eigentijds ingericht. Het is rookvrij huis.  Er is een aparte kinderkamer met kinderbed en commode. De fraai aangelegde tuin i..

Bredevoort 15

Deze schitterend gelegen vakantievilla is geschikt voor 6 personen. Het biedt u een prachtig uitzicht over onze vijver (met fontein) en heeft een groot zonneterras met zonnescherm in een nieuw aangelegde tuin.

Bronkhorst 76

Deze woning is rookvrij en ook uitstekend geschikt voor gezinnen met kinderen.  Er is een kleine hond toegestaan in deze bungalow.  Met een eigen parkeerplaats en Wi-Fi.

Wolfersveen 46

Deze lichte en sfeervolle vakantiewoning heeft een riante tuin, is geschikt voor maximaal 6 personen en is huisdier en rookvrij! Deze woning is geschikt voor alle leeftijden en biedt u veel comfort. De ligging is centraal op ons vakantiepark.