0573 – 461221

Hemelvaart Arrangementen 2018

Heerlijk fietsen en genieten van een luxe vakantie op een rustig park in de Achterhoek? Dan bent u bij Buitengoed 't Sikkeler aan het juiste adres! Van woensdag 9 mei tot maandag 14 mei loopt ons speciale Hemelvaart arrangement. Luxe vakantiewoning huren in Nederland? Boek nu uw verblijf tijdens een lang hemelvaartweekend op ons bungalowpark in de Achterhoek. U kunt nu in het Hemelvaartweekend een luxe bungalow met veel comfort boeken vanaf €450,-.

Hemelvaart Arrangement Boeken

Boek nu uw Hemelvaartsarrangement voor 2018! Kies het gewenste vakantiehuis, klik op het rode tabblad 'reserveren', klik daarna op 'Klik hier voor onze arrangementen' en selecteer het hemelvaartarrangement. Bekijk hieronder de vakantiehuizen die u bij ons kunt boeken. Op ons park bevinden zich vakantiehuizen voor maximaal 4 personen, 6 personen, 8 personen en 9 volwassen personen en een baby.

Prijzen arrangementen Hemelvaartsweekend

Type Wolbarg: € 450,-

Type Bronkhorst 4-persoons: € 505,-

Type Bredevoort of Bronkhorst 6-persoons: € 560,-

Type Bredevoort 8-/9-persoons € 615,-

Wolbarg 7


Deze vakantiewoning is geschikt voor maximaal 4 personen en biedt u veel privacy. De mooie ligging en de houtkachel geven u een echt vakanti..


Boslocatie
Huisdiergeschikt
Eigen parkeerplaats

Bronkhorst 76


Vakantiehuis voor 6 personen huren in de Achterhoek? Deze vakantiewoning is geschikt voor maximaal 6 personen en biedt u veel comfort. Deze ..


Waterlocatie
Huisdiergeschikt
Wifi

Bredevoort 6


Deze mooie 4-persoons boerderijwoning ligt aan de kleine vijver met mooi uitzicht, twee terrassen en veel lichtinval. Begane Grond De lichte..


Waterlocatie
Rookvrij
Huisdier geschikt

Bronkhorst 53


Luxe vakantiewoning huren voor 6 personen huren op het mooiste vakantiepark in de Achterhoek? Rustig gelegen 6-persoons luxe vakantiewoning...


In hofje
Tuin op zuiden
Wifi

Bronkhorst 24


Op zoek naar een luxe vakantiewoning in Nederland? Comfortabele luxe notariswoning, met gashaard, infrarood sauna, draadloos internet, wasma..


Waterlocatie
Wasmachine
Sauna

Wolbarg 32


Deze vakantieboerderij met gigantische privé tuin is geschikt voor maximaal 5 volwassenen en een baby. De vakantiewoning is licht en ..


Boslocatie
Huisdiervrij
Parkeerplaats

Bredevoort 14


Deze prachtige vakantiewoning is geschikt voor maximaal 6 personen en is zeer comfortabel en gezellig ingericht. Begane Grond De lichte woon..


Waterlocatie
Huisdiervrij
Rookvrij

Bronkhorst 49


Luxe vakantiehuis huren met uw baby en/of kind? Prachtige kindvriendelijke vakantiewoning vlakbij de speeltuin geschikt voor 4 volwassenen p..


Nabij speeltuin
In hofje
Parkeerplaats

Bronkhorst 73


De luxe vakantiewoning is geschikt voor maximaal 6 personen en biedt u veel comfort. De 6 persoons vakantiewoning ligt aan de bosrand en aan..


Gashaard
Huisdiervrij
Extra lange beddem

Wolbarg 14


Wolbarg 14 is een knusse vakantiewoning geschikt voor 4 personen met houthaard en infrarood sauna. Deze vakantiewoning is geschikt voor maxi..


Huisdiervrij
Boslocatie
Sauna

Bronkhorst 29


Deze vakantiewoning voor 6 personen op Buitengoed 't Sikkeler in Ruurlo biedt u veel comfort, is voorzien van internet en heeft een prachtig..


Aan bosrand
Afgesloten tuin
Huisdiervriendelijk

Bronkhorst 65


Prachtig gelegen  persoons vakantie vakantiewoning op vakantiepark Buitengoed 't Sikkeler in Ruurlo. De vakantiebungalow is gelegen aan..


Aan Water
7-persoons
Huisdiergeschikt

Bronkhorst 61


Nieuw in de verhuur!   Deze prachtig gelegen notariswoning is geschikt voor maximaal 6 personen en ligt op het zuiden aan de bosrand. D..


Extra lange bedden
Boslocatie
Huisdiervrij

Bredevoort 15


Deze schitterend gelegen 6 persoons vakantievilla in Ruurlo in de Achterhoek is geschikt voor maximaal 6 personen en biedt u een prachtig ui..


Waterlocatie
Nabij hoofdgebouw
Loungeset

Wolfersveen 68


6 Persoons vakantiehuis huren op een vakantiepark in de Achterhoek? Deze sfeervolle vakantiewoning is geschikt voor maximaal 7 personen, van..


Aan de Veengoot
Ruime woning
Huisdiergeschikt