0573 – 461221

Hemelvaart Arrangementen 2018

Heerlijk fietsen en genieten van een luxe vakantie op een rustig park in de Achterhoek? Dan bent u bij Buitengoed 't Sikkeler aan het juiste adres! Van woensdag 9 mei tot maandag 14 mei loopt ons speciale Hemelvaart arrangement. Luxe vakantiewoning huren in Nederland? Boek nu uw verblijf tijdens een lang hemelvaartweekend op ons bungalowpark in de Achterhoek. U kunt nu in het Hemelvaartweekend een luxe bungalow met veel comfort boeken vanaf €450,-.

Hemelvaart Arrangement Boeken

Boek nu uw Hemelvaartsarrangement voor 2018! Kies het gewenste vakantiehuis, klik op het rode tabblad 'reserveren', klik daarna op 'Klik hier voor onze arrangementen' en selecteer het hemelvaartarrangement. Bekijk hieronder de vakantiehuizen die u bij ons kunt boeken. Op ons park bevinden zich vakantiehuizen voor maximaal 4 personen, 6 personen, 8 personen en 9 volwassen personen en een baby.

Prijzen arrangementen Hemelvaartsweekend

Type Wolbarg: € 450,-

Type Bronkhorst 4-persoons: € 505,-

Type Bredevoort of Bronkhorst 6-persoons: € 560,-

Type Bredevoort 8-/9-persoons € 615,-

Bronkhorst 53


Luxe vakantiewoning huren voor 6 personen huren op het mooiste vakantiepark in de Achterhoek? Rustig gelegen 6-persoons luxe vakantiewoning...


In hofje
Tuin op zuiden
Wifi

Wolbarg 32


Deze vakantieboerderij met gigantische privé tuin is geschikt voor maximaal 5 volwassenen en een baby. De vakantiewoning is licht en ..


Boslocatie
Huisdiervrij
Parkeerplaats

Wolfersveen 68


Deze sfeervolle vakantiewoning heeft een bijzondere inrichting en neemt u mee naar oosterse sferen en is geschikt voor maximaal 8 personen, ..


Aan de Veengoot
Ruime woning
Huisdiergeschikt

Bredevoort 83


Deze vakantiewoning is geschikt voor maximaal 9 volwassenen en een baby en biedt u veel comfort. Begane Grond De slaapkamer beneden is ruim ..


Huisdier toegestaan
Boslocatie
Baby / Kinderkamer

Bredevoort 82


Nieuw in de verhuur vanaf mei 2018!!   Deze prachtige boerderijwoning ligt op een prachtige plek in de hoek van ons park met een zeer g..


Grote tuin
Veel privacy
Huisdiergeschikt

Bronkhorst 58


Vakantiewoning voor 4 personen huren in Nederland? Deze vakantiewoning op Buitengoed 't Sikkeler in Ruurlo in de Achterhoek is geschikt voor..


Bij bosuitgang
Wifi
Huisdiergeschikt

Bredevoort 6


Deze mooie 4-persoons boerderijwoning ligt aan de kleine vijver met mooi uitzicht, twee terrassen en veel lichtinval. Begane GrondDe lichte ..


Waterlocatie
Rookvrij
Huisdier geschikt