Vakantiehuis huren meivakantie 2023

Luxe vakantiewoning in de Achterhoek huren tijdens de meivakantie? De meivakantie valt in de periode van 29 april t/m 7 mei 2023. Het voorjaar is een van de mooiste momenten om ons vakantiepark te bezoeken. Geniet van de ontluikende natuur, de prachtige omgeving en de voorjaarszon. In de omgeving van onze vakantiepark kunt u heerlijk wandelen, fietsen en diverse andere activiteiten doen. De Achterhoek is zeer veelzijdig en heeft voor iedereen iets te bieden. U kunt uw verblijf in een bungalow op ons vakantiepark direct boeken op onze site.

Dit zijn de beschikbare woningen: 

Aankomst vrijdag 28 april 2023:

Weekend: Bronkhorst 29

Week of langer: Wolfersveen 46

Week: Bredevoort 20

Aankomst maandag  01 mei 2023:

Midweek: Bredevoort 20, Bredevoort 85

Week of langer: Wolbarg 7, Bredevoort 13, Bredevoort 15, Wolfersveen 46, Bronkhorst 50, Bronkhorst 53, Bronkhorst 55, Bronkhorst 76, Bredevoort 87

 

Wolfersveen 46

Deze lichte en sfeervolle vakantiewoning heeft een riante tuin, is geschikt voor maximaal 6 personen en is huisdier en rookvrij! Deze woning is geschikt voor alle leeftijden en biedt u veel comfort. De ligging is centraal op ons vakantiepark.

Bronkhorst 53

Deze ruime comfortabele woning is perfect om met uw kinderen en huisdier in de prachtige bosrijke omgeving tijdens een heerlijk verblijf tot rust te komen. De grote tuin biedt veel privacy en is voor de veiligheid van uw kinderen en huisdier af te sluiten.

Wolbarg 7

Deze prachtige boerderijwoning is geschikt voor maximaal 4 personen en biedt u heel veel privacy. De mooie ligging in de hoek van ons park en prachtige tuin geven u een echt vakantiegevoel.