Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen

Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Accommodatie:  

Bronkhorst 44

Datum:  24-07-2021

wij hebben een midweekje hier gezeten prachtig huis heerlijk rustig alles goed onderhouden . Gewoon een prachtig park en huis

Door: fam van dijke

Algemene review

Datum:  17-10-2021

Wat een heerlijk park, rust en natuur. Schone bungalow, klantvriendelijke ontvangst. We komen er graag en we komen zeker weer terug.

Door: Monique van Toorn

Accommodatie:  

Bredevoort 7

Datum:  15-02-2022

Na onze dochter zijn ook wij in Bredevoort 7 beland. We kregen een warm welkom met bloemen, koffie en iets bij de koffie! Bredevoort 7 is een prachtig huis met een mooie inrichting. Rondom een heerlijke tuin met heel veel vogels (we hebben zelfs een ijsvogel gespot) We komen graag terug!

Door: Jannie en Hugo van Buuren

Algemene review

Datum:  07-07-2022

Wat hebben we weer genoten van 14 dagen vakantie op het park. De rust, de omgeving, de fijne medewerking door de park medewerkers. We komen hier al een aantal jaren en hopen zeker als het kan volgend jaar weer terug te komen.

Door: Dirk en Carolien

Accommodatie:  

Bredevoort 13

Datum:  25-07-2022

In juli 2022 twee weken in dit huis verbleven. Voor de derde keer in een jaar op dit park (andere huisjes) . Omdat het zo heerlijk stil is en de huisjes zo ruim en comfortabel. Zo ook Bredevoort 13. Veel privacy in je tuin, grote tafel, ruime keuken van alles voorzien, grote slaapkamers en ga zo maar door. Alleen de douche boven was super klein. Ruimte genoeg voor een fatsoenlijke douche maar door de ronde deuren was het bijna onmogelijk om te bukken in de douche. Desalniettemin een fantastisch park en huis waar we zeker nog eens naar terug zullen komen.

Door: Ton van den Berg

Accommodatie:  

Bronkhorst 55

Datum:  17-09-2022

Eind augustus een week in Bredevoort 55 verbleven. Het is een mooi, groot en schoon huis. En heel erg netjes ingericht. Ook de medewerkers van de receptie waren heel vriendelijk en behulpzaam.

Door: Arie en Leni

Algemene review

Datum:  19-10-2022

Het was weer heerlijk in huis 49. Altijd een genot om op 't Sikkeler te verblijven. Service top en heerlijk vriendelijk allemaal. Tot gauw weerzien.

Door: Veerkamp

Accommodatie:  

Bredevoort 85

Datum:  24-10-2022

Prachtig huis met een sfeervolle inrichting. Heel erg huiselijk en warm. Het enige minpunt is het hokje dat "sauna" wordt genoemd. Een volwassen persoon kan hier niet eens liggen. Er kan ook serieus maar 1 persoon opgepropt in.

Door: Marion van Baal-Hermkens

Algemene review

Datum:  31-10-2022

wij verbleven in Bredevoort 84. alles even netjes. zowel binnen in het huis als buiten in de tuin... wij komen al jaren op dit park. gewoon voor de rust en de prachtige omgeving. alles in het park is even netjes. prima heerlijk rustig park. alles keurig verzorgt. vooral op deze onderscheidende wijze blijven doorgaan en niet zoals de meeste parken voor vermaak en vertier. daar zijn er al genoeg van en zouden de mensen die voor het genot van de rust komen verjagen.. de beheerders doen het voortreffelijk ,er is de laatste jaren al veel, nog mooier geworden dan het al was, dank zij jullie geweldige tomeloze inzet. wij hopen, dat jullie nog lang hier het beheer mogen en kunnen doen. met vriendelijke groet. Henk en Hanny

Door: Henk Bikker

Algemene review

Datum:  07-11-2022

we verbleven inBredevoort 87 en dat is er erg leuk en verzorgd huis. schoon, gezellig en alles wat we nodig hadden was aanwezig. We hebben een fijn weekend gehad in een mooie omgeving

Door: Tineke de Jong

Accommodatie:  

Wolbarg 7

Datum:  11-11-2022

Prachtig en schoon huisje op een mooi park. Fijn dat er honden in het huisje mochten, En dat er een bench aanwezig was. Zeker een aanrader om bij dit park een huisje te boeken.

Door: Christel

Algemene review

Datum:  12-12-2022

Wij verbleven in Bredevoort 87. Prachtig, schoon, mooi, kindvriendelijk huis. We hebben een heerlijk sinterklaasweekend hier gevierd. Vriendelijke mensen op het park met goede service. Omgeving is ook prachtig. We komen zeker nog eens terug.

Door: Fam Meijerink

Algemene review

Datum:  26-12-2022

Wat een prachtig park ik raad iedereen die van rust en ruimte houdt dit park aan.

Door: Cor Kuipers

Accommodatie:  

Bronkhorst 49

Datum:  26-07-2023

Ook in deze vakantiewoning hebben wij al vele weken doorgebracht! Met heel veel plezier en tot volle tevredenheid. Buitengoed 't Sikkeler is een prachtig rustig park met veel vogels en eekhoorntjes. Fijn om te wandelen en vriendelijke mensen te ontmoeten. In september komen we weer in nr. 49 terug, want die huis heeft alles!!

Door: Jannie en Hugo van Buuren

Algemene review

Datum:  01-09-2023

Heel mooi,rustig en goed onderhouden park. Zeker nog een x voor herhaling. Goede schone woning en van alle gemakken voorzien. Wij verbleven aan de rand van het park, Bredevoort 83.

Door: Arie en Gerrie

Algemene review

Datum:  04-09-2023

we verbleven in huisje 84. alles zeer compleet, schoon en veel privacy. We hebben een heerlijke week gehad

Door: Roy van leeuwen

Algemene review

Datum:  02-10-2023

Ik heb voor het 3e jaar een fantatische vakantie gehad, en hoop volgend jaar weer zo`n vakantie te beleven. Mijn complimenten voor het mooie en schone park, dit ook voor de mensen die ervoor zorgen dat het huis waarin je de vakantie doorbrengt schoon is, mijn complimenten daarvoor.

Door: Joke Wiggers

Algemene review

Datum:  13-10-2023

Wij komen al jaren op Buitengoed 't Sikkeler in woning Wolfersveen 43. Een fijn huis, op een leuke plek op het park. Heerlijke tuin op het zuiden en onze elektrische fietsen staan altijd veilig in de schuur bij het huis. Kindvriendelijk huis en het park is natuurlijk rustig, maar onze kinderen vermaken zich altijd prima op rolschaatsen en op de vaste mountainbikeroute naast het park. Heerlijk!!

Door: Marieke

Accommodatie:  

Bredevoort 15

Datum:  06-01-2024

Wij verbleven hier vorig jaar juli. We hebben ons hier zeker vermaakt en komen dit jaar zeker weer terug!

Door: Lianne

Algemene review

Datum:  12-01-2024

Het was weer geweldig. Kijken weer uit naar volgend jaar. Ze hebben het hier goed voor elkaar (Rust - Vriendelijk - Schoon)

Door: Bob Tebes

Algemene review

Datum:  23-02-2024

Van 9 t/m 16 Februari 2024 voor de tweede keer in Bronkhorst 65 geweest. Mooi gelegen aan rand van goed onderhouden park met eigen parkeerplaats bij 't huis. Medewerkers zijn vriendelijk en staan direct,indien nodig,voor je klaar. Huisje heeft beneden een slaapkamer met aangrenzende badkamer wat ideaal was voor mijn 93! jarige moeder. Huisje is gezellig ingericht en van alle gemakken voorzien,nergens op mis gegrepen. Vanuit het park zijn diverse gezellige uitstapjes mogelijk. De moeite van verblijven waard.

Door: de Wert

Algemene review

Datum:  26-02-2024

We verbleven in Bronkhorst 23. Een heerlijk comfortabel huisje, van alle gemakken voorzien. Mooi uitzicht op de vijver. Het werkblad boven in de slaapkamer was fijn om te werken op de laptop. We komen al vele jaren op vakantie naar t Sikkeler. Een prachtig aangelegd park, midden in de natuur. Heerlijk rustig. En alle huisjes die we tot nu toe hebben gehad waren comfortabel, luxe en schoon! We komen vast weer terug.

Door: Helga

Accommodatie:  

Wolbarg 7

Datum:  19-04-2024

Wederom een heerlijk verblijf in een prima huis. Wij komen er graag en ookzeker weer terug.

Door: Wim

Algemene review

Datum:  10-05-2024

Een midweek met 5 volwassenen hier verbleven. Bijzonder vriendelijke en meedenkende mensen aan de receptie! Het park is uitermate goed onderhouden, het huis schoon en goed uitgerust en stond op een ruime kavel met veel privacy. We hebben genoten. Dit park is echt een aanrader.

Door: Dieneke

Algemene review

Datum:  12-06-2024

We komen hier al jaren en kunnen het park van harte aanbevelen voor iedereen, die van de natuur, rust en ruimte houdt. Wakker worden van de vogels, een eekhoorntje in de tuin, zwaluwen, die over het water van de vijver scheren, genieten van een mooi aangelegd park. Gemoedelijke sfeer, en een mooie bosrijke omgeving om wandelend of fietsend te ontdekken. Kortom, een bezoek waard!

Door: Hanneke Mol