Eigenaren
+(31) 573 – 461221
WhatsApp

Door: Familie Gabriels
Waardering:
Wij hebben weer heeeeeeeeeeeeeeeerlijk genoten van ons weekje op 't Sikkeler.
Door: Fam. Hoofd
Waardering:
Mooi park, fijne medewerkers, prachtige bungalow die er bij aankomst spik en span uit zag. Echt een aanrader. Op deze plek kom je echt tot rust. Thomas wij komen zeker nog een keer terug. Bedankt. Groet fam Hoofd
Door: Familie Maas Hoek
Waardering:
Wij waren met ons gezin dit paasweekend in de sikkeler. De woning was in één woord fantastisch,zeer gerieflijk en schoon! We hebben genoten,en niet te vergeten de vriendelijke Thomas! Het is een TOPPER! Groetjes van de hele familie Maas.
Door: Jos Cornelisse
Waardering:
Buitengoed 't Sikkeler is een pareltje. Schitterend huis aan het water , schoon , grote tuin en van alle gemakken voorzien. Héle mooie omgeving om te fietsen en te wandelen. Ruurlo leuke plaats en mooie dorpen in de omgeving. Top locatie
Door: Ml van Opstal
Waardering:
Een prachtig onder houden en rustig park! Mooie omgeving! Prachtige huizen!
Door: Kuifje
Waardering:
In juli 2 weken genoten van het huis "Bronckhorst 44". Nooit eerder zo genoten op vakantie van de rust en ruimte, van de luxe en comfort. De complete en smaakvolle inrichting, de fijne bedden en de mooie tuin. Het gras hebben we geprobeerd nog enigszins groen te krijgen d.m.v. spuiten maar met deze extreme droogte was er geen eer aan te behalen. Wij komen graag terug.
Door: Gabriels
Waardering:
In 1 woord: fantastisch. Prachtig huisje, alles (binnen en buiten en het hele park) ziet er geweldig uit), vriendelijk en behulpzaam personeel.
Door: Marieke
Waardering:
Fantastische woning op een heerlijke plek, van alle gemakken voorzien. Een plek waar je in luxe tot rust komt. Prima bedden, alles keurig schoon en een terras op het zonnige zuiden.
Door: j.j.klok
Waardering:
vakantiewoning Bredevoort 20 is een fantastische vakantiewoning.!!! Alles is aanwezig. Schoon en heerlijke bedden. De hele dag zon op een zeer ruim terras met prachtig uitzicht over de grote vijver. Zeer veel privacy! Kortom een echte aanrader!
Door: Yvonne
Waardering:
Heerlijk huis, op een prachtige plek. Kindvriendelijk, fijn ingericht, heerlijke bedden en van alle gemakken voorzien.
Door: J.offerman
Waardering:
Wij zijn eind september een week in deze bungalo geweest en hebben dit zeer prettig gevonden. Ik zelf heb ook de sauna gebruikt en dat beviel mij prima. Wij hebben ook iedere avond in de omgeving naar tevredenheid gegeten. Het park is mooi en goed verzorgd. Voor herhaling vatbaar.
Door: Fam Hoogstraten
Waardering:
Fantastische woning, heerlijk aan het water. We zijn in juni geweest en we hebben ontzettend genoten van de prachtige omgeving, het luxe huisje en de vriendelijke medewerkers. Tip: Museum More is echt prachtig!

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Cijfer (tussen 1 & 10):
Naam:
Bericht: