Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen

Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Accommodatie:  

Bronkhorst 44

Datum:  24-07-2021

wij hebben een midweekje hier gezeten prachtig huis heerlijk rustig alles goed onderhouden . Gewoon een prachtig park en huis

Door: fam van dijke

Algemene review

Datum:  17-10-2021

Wat een heerlijk park, rust en natuur. Schone bungalow, klantvriendelijke ontvangst. We komen er graag en we komen zeker weer terug.

Door: Monique van Toorn

Accommodatie:  

Bredevoort 7

Datum:  15-02-2022

Na onze dochter zijn ook wij in Bredevoort 7 beland. We kregen een warm welkom met bloemen, koffie en iets bij de koffie! Bredevoort 7 is een prachtig huis met een mooie inrichting. Rondom een heerlijke tuin met heel veel vogels (we hebben zelfs een ijsvogel gespot) We komen graag terug!

Door: Jannie en Hugo van Buuren

Algemene review

Datum:  07-07-2022

Wat hebben we weer genoten van 14 dagen vakantie op het park. De rust, de omgeving, de fijne medewerking door de park medewerkers. We komen hier al een aantal jaren en hopen zeker als het kan volgend jaar weer terug te komen.

Door: Dirk en Carolien

Accommodatie:  

Bredevoort 13

Datum:  25-07-2022

In juli 2022 twee weken in dit huis verbleven. Voor de derde keer in een jaar op dit park (andere huisjes) . Omdat het zo heerlijk stil is en de huisjes zo ruim en comfortabel. Zo ook Bredevoort 13. Veel privacy in je tuin, grote tafel, ruime keuken van alles voorzien, grote slaapkamers en ga zo maar door. Alleen de douche boven was super klein. Ruimte genoeg voor een fatsoenlijke douche maar door de ronde deuren was het bijna onmogelijk om te bukken in de douche. Desalniettemin een fantastisch park en huis waar we zeker nog eens naar terug zullen komen.

Door: Ton van den Berg