Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen

Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Accommodatie:  

Bronkhorst 44

Datum:  24-07-2021

wij hebben een midweekje hier gezeten prachtig huis heerlijk rustig alles goed onderhouden . Gewoon een prachtig park en huis

Door: fam van dijke

Algemene review

Datum:  17-10-2021

Wat een heerlijk park, rust en natuur. Schone bungalow, klantvriendelijke ontvangst. We komen er graag en we komen zeker weer terug.

Door: Monique van Toorn

Accommodatie:  

Bredevoort 7

Datum:  15-02-2022

Na onze dochter zijn ook wij in Bredevoort 7 beland. We kregen een warm welkom met bloemen, koffie en iets bij de koffie! Bredevoort 7 is een prachtig huis met een mooie inrichting. Rondom een heerlijke tuin met heel veel vogels (we hebben zelfs een ijsvogel gespot) We komen graag terug!

Door: Jannie en Hugo van Buuren

Algemene review

Datum:  07-07-2022

Wat hebben we weer genoten van 14 dagen vakantie op het park. De rust, de omgeving, de fijne medewerking door de park medewerkers. We komen hier al een aantal jaren en hopen zeker als het kan volgend jaar weer terug te komen.

Door: Dirk en Carolien

Accommodatie:  

Bredevoort 13

Datum:  25-07-2022

In juli 2022 twee weken in dit huis verbleven. Voor de derde keer in een jaar op dit park (andere huisjes) . Omdat het zo heerlijk stil is en de huisjes zo ruim en comfortabel. Zo ook Bredevoort 13. Veel privacy in je tuin, grote tafel, ruime keuken van alles voorzien, grote slaapkamers en ga zo maar door. Alleen de douche boven was super klein. Ruimte genoeg voor een fatsoenlijke douche maar door de ronde deuren was het bijna onmogelijk om te bukken in de douche. Desalniettemin een fantastisch park en huis waar we zeker nog eens naar terug zullen komen.

Door: Ton van den Berg

Accommodatie:  

Bronkhorst 55

Datum:  17-09-2022

Eind augustus een week in Bredevoort 55 verbleven. Het is een mooi, groot en schoon huis. En heel erg netjes ingericht. Ook de medewerkers van de receptie waren heel vriendelijk en behulpzaam.

Door: Arie en Leni

Algemene review

Datum:  19-10-2022

Het was weer heerlijk in huis 49. Altijd een genot om op 't Sikkeler te verblijven. Service top en heerlijk vriendelijk allemaal. Tot gauw weerzien.

Door: Veerkamp

Accommodatie:  

Bredevoort 85

Datum:  24-10-2022

Prachtig huis met een sfeervolle inrichting. Heel erg huiselijk en warm. Het enige minpunt is het hokje dat "sauna" wordt genoemd. Een volwassen persoon kan hier niet eens liggen. Er kan ook serieus maar 1 persoon opgepropt in.

Door: Marion van Baal-Hermkens

Algemene review

Datum:  31-10-2022

wij verbleven in Bredevoort 84. alles even netjes. zowel binnen in het huis als buiten in de tuin... wij komen al jaren op dit park. gewoon voor de rust en de prachtige omgeving. alles in het park is even netjes. prima heerlijk rustig park. alles keurig verzorgt. vooral op deze onderscheidende wijze blijven doorgaan en niet zoals de meeste parken voor vermaak en vertier. daar zijn er al genoeg van en zouden de mensen die voor het genot van de rust komen verjagen.. de beheerders doen het voortreffelijk ,er is de laatste jaren al veel, nog mooier geworden dan het al was, dank zij jullie geweldige tomeloze inzet. wij hopen, dat jullie nog lang hier het beheer mogen en kunnen doen. met vriendelijke groet. Henk en Hanny

Door: Henk Bikker

Algemene review

Datum:  07-11-2022

we verbleven inBredevoort 87 en dat is er erg leuk en verzorgd huis. schoon, gezellig en alles wat we nodig hadden was aanwezig. We hebben een fijn weekend gehad in een mooie omgeving

Door: Tineke de Jong

Accommodatie:  

Wolbarg 7

Datum:  11-11-2022

Prachtig en schoon huisje op een mooi park. Fijn dat er honden in het huisje mochten, En dat er een bench aanwezig was. Zeker een aanrader om bij dit park een huisje te boeken.

Door: Christel

Algemene review

Datum:  12-12-2022

Wij verbleven in Bredevoort 87. Prachtig, schoon, mooi, kindvriendelijk huis. We hebben een heerlijk sinterklaasweekend hier gevierd. Vriendelijke mensen op het park met goede service. Omgeving is ook prachtig. We komen zeker nog eens terug.

Door: Fam Meijerink

Algemene review

Datum:  26-12-2022

Wat een prachtig park ik raad iedereen die van rust en ruimte houdt dit park aan.

Door: Cor Kuipers