Huisdiervrij vakantiehuis

Huisdiervrij huisje huren in de Achterhoek in Nederland? Naast huisdiergeschikte vakantiehuizen hebben wij ook een aantal huisdiervrije vakantiehuizen op ons vakantiepark. Wij zijn niet geheel een huisdiervrij vakantiepark. Enkele vakantie bungalows op ons park zijn huisdiervrij. Deze huisdiervrije vakantiehuizen zijn ideaal wanneer u bijvoorbeeld een allergie heeft voor honden of katten.

Huisdiervrij vakantiehuis boeken? Dit zijn de beschikbare woningen:

Wolfersveen 36

Deze sfeervolle vakantiewoning heeft een ruime tuin en is geschikt voor maximaal 6 personen, van alle leeftijden en biedt u veel comfort. De vakantiewoning is centraal gelegen op ons vakantiepark en is huidiervrij. 

Wolbarg 14

Wolbarg 14 is een knusse huisdiervrije vakantiewoning geschikt voor 4 personen met houthaard en infrarood sauna. Deze vakantiewoning is geschikt voor maximaal 4 personen en biedt u veel privacy.  

Bronkhorst 51

Tegen de bosrand en in een rustig hofje staat deze prachtige 4 persoons notariswoning waar uw huisdier ook van harte welkom is.  De woning is sfeervol en straalt een gevoel vanrust uit.

Bronkhorst 57

Deze luxe 4-persoons notariswoning heeft een zeer ruime tuin met veel privacy. De woning ligt aan de rand van het park en u loopt binnen 1 minuut het bos in. Deze woning is onlangs geheel opnieuw ingericht.

Bredevoort 83

Wat een plaatje! Gegarandeerd heerlijk genieten in een oase van rust. Dit rietgedekte vakantiehuis is volledig nieuw en eigentijds ingericht. Het is rook- en huisdiervrij tot 11 septmember 2023 daarna is deze huisdiergeschikt en mogen er maximaal 2 huisdieren mee.. De fraai aangeleg..

Bronkhorst 73

De luxe vakantiewoning is geschikt voor maximaal 6 personen en biedt u veel comfort. De 6 persoons vakantiewoning ligt uniek aan de bosrand en aan het natuurlijke water 'de Veengoot' én aan de grote vijver. Echt een mooie locatie op vakantiepark 't Sikkeler in Ruurlo met veel privacy.