Vakantiehuis huren voorjaarsvakantie 2024

Huisje huren in de Achterhoek tijdens de voorjaarsvakantie van 2024? De leukste voorjaarsvakantie beleef je op vakantiepark Buitengoed 't Sikkeler in Ruurlo. Deze schoolvakantie in de maand februari wordt ook wel de carnavalsvakantie of krokusvakantie genoemd. Onze luxe vakantiewoningen zijn van alle gemakken voorzien. Kiest u voor een vakantiebungalow met een heerlijke sauna en houthaard of kiest u liever voor een ruime vakantiewoning voor 8 personen voor uw gezin en wellicht gaan opa en oma ook mee? Onze luxe vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien. Kijk bij de betreffende vakantiewoning om te zien welke faciliteiten beschikbaar zijn.

Vakantiehuis boeken in de voorjaarsvakantie / krokusvakantie 2024

Aankomst vrijdag 9 februari 2024:

Week: Wolbarg 7, Wolbarg 9, Wolbarg 12, Bredevoort 7, Bredevoort 13, Bredevoort 14, Bredevoort 15, Bredevoort 20, Bronkhorst 23, Bronkhorst 29, Bredevoort 31, Wolfersveen 36, Wolfersveen 43, Bronkhorst 44, Wolfersveen 46, Bronkhorst 51, Bronkhorst 53, Bronkhorst 54, Bronkhorst 55, Bronkhorst 61, Wolfersveen 68, Bronkhorst 73, Bronkhorst 76, Bredevoort 82

Aankomst maandag 12 februari 2024:

Midweek: Wolbarg 7, Wolbarg 9, Wolbarg 12, Bredevoort 7, Bredevoort 13, Bredevoort 14, Bredevoort 15, Bredevoort 20, Bronkhorst 29, Bredevoort 31, Wolfersveen 36, Wolfersveen 43, Bronkhorst 44, Wolfersveen 46, Bronkhorst 51, Bronkhorst 53, Bronkhorst 54, Bronkhorst 55, Bronkhorst 61, Wolfersveen 68, Bronkhorst 73, Bronkhorst 76, Bredevoort 81, Bredevoort 82, Bredevoort 83, Bredevoort 85

Aankomst vrijdag 16 februari 2024:

Week: Wolbarg 7, Wolbarg 9, Wolbarg 12, Bredevoort 13, Bredevoort 14, Bredevoort 20, Bronkhorst 29, Bredevoort 31, Wolfersveen 36, Wolfersveen 43, Bronkhorst 44, Wolfersveen 46, Bronkhorst 51, Bronkhorst 53, Bronkhorst 55, Bronkhorst 61, Bronkhorst 65, Wolfersveen 68, Bronkhorst 73, Bronkhorst 76, Bredevoort 81, Bredevoort 83

Aankomst maandag 19 februari 2024:

Midweek: Wolbarg 7, Wolbarg 9, Wolbarg 12, Bredevoort 13, Bredevoort 14, Bredevoort 20, Bronkhorst 29, Bredevoort 31, Wolfersveen 36, Wolfersveen 43, Bronkhorst 44, Wolfersveen 46, Bronkhorst 51, Bronkhorst 53, Bronkhorst 54, Bronkhorst 55, Bronkhorst 61, Bronkhorst 65, Wolfersveen 68, Bronkhorst 73, Bronkhorst 76, Bredevoort 81,Bredevoort 82, Bredevoort 83


Bronkhorst 29

Deze heerlijke ruime vakantiewoning voor 4 tot 6 personen op buitengoed 't Sikkeler biedt u veel comfort en heeft een nieuwe, sfeervolle en gezellige inrichting gekregen in januari 2024. De ruime tuin, gelegen aan de bosrand, is rondom geheel afgesloten.  De woning heeft een ui..

Wolfersveen 46

Deze lichte en sfeervolle vakantiewoning heeft een riante tuin, is geschikt voor maximaal 6 personen en is huisdier en rookvrij! Deze woning is geschikt voor alle leeftijden en biedt u veel comfort. De ligging is centraal op ons vakantiepark.

Bronkhorst 73

De luxe vakantiewoning is geschikt voor maximaal 6 personen en biedt u veel comfort. De 6 persoons vakantiewoning ligt uniek aan de bosrand en aan het natuurlijke water 'de Veengoot' én aan de grote vijver. Echt een mooie locatie op vakantiepark 't Sikkeler in Ruurlo met veel privacy.

Bronkhorst 23

  Bronkhorst 23 is een luxe vakantiewoning voor 6 personen op vakantiepark 't Sikkeler in Ruurlo in de Achterhoek. Dit prachtige luxe 6-persoons vakantiehuis is gelegen aan het smalle deel van onze grote vijver.

Bronkhorst 76

Deze woning is rookvrij en ook uitstekend geschikt voor gezinnen met kinderen.  Er is een kleine hond toegestaan in deze bungalow.  Met een eigen parkeerplaats en Wi-Fi.

Bredevoort 31

Deze zeer fraai gelegen recreatieboerderij ligt aan de rand van ons park en heeft zeer veel privacy en een ruime afgesloten tuin. Ideaal voor mensen met kleine kinderen en/of huisdieren!

Wolfersveen 68

Deze sfeervolle vakantiewoning heeft een bijzondere kleurrijke inrichting en neemt u mee naar oosterse sferen en is geschikt voor maximaal 8 personen, van alle leeftijden en biedt u veel comfort. De vakantiewoning is geschikt voor kinderen en is centraal gelegen op ons vakantiepark en ligt aan de..

Bronkhorst 55

Luxe vakantie bungalow huren voor 6 personen in Nederland? Deze 6-persoons bungalow op vakantiepark 't Sikkeler in Ruurlo, is prachtig gelegen aan het water met fontein (De fontein is niet de gehele dag aan maar een 3x een aantal uur). De tuinligging van deze vakantiebungalow is geheel op het zui..

Bronkhorst 61

Deze prachtig gelegen notariswoning is geschikt voor maximaal 6 personen en ligt op het zuiden aan de bosrand. De woning ligt zeer gunstig en biedt u veel privacy.

Bredevoort 83

Wat een plaatje! Gegarandeerd heerlijk genieten in een oase van rust. Dit rietgedekte vakantiehuis is geschikt voor 7 personen en volledig nieuw en eigentijds ingericht. Het is rookvrij huis.  Er is een aparte kinderkamer met kinderbed en commode. De fraai aangelegde tuin i..

Wolfersveen 36

Deze sfeervolle vakantiewoning heeft een ruime tuin en is geschikt voor maximaal 6 personen, van alle leeftijden en biedt u veel comfort. De vakantiewoning is centraal gelegen op ons vakantiepark en is huidiervrij. 

Bredevoort 14

Dit prachtige boerderijtje ligt vlakbij het hoofdgebouw, ideaal voor als uw kinderen graag willen spelen in de speeltuin of als u gauw even een krantje wilt kopen bij de receptie. Het park is zo rustig dat u geen hinder zult ondervinden van het hoofdgebouw. De woning heeft een zeer mooie ruime pr..

Bredevoort 7

Deze prachtige boerderijwoning is pas sinds april 2020 bij ons nieuw in de verhuur. De woning ligt op een unieke rustige locatie in de hoek van ons park en heeft een eigen parkeerplaats met laadpaal.  

Bredevoort 15

Deze schitterend gelegen vakantievilla is geschikt voor 6 personen. Het biedt u een prachtig uitzicht over onze vijver (met fontein) en heeft een groot zonneterras met zonnescherm in een nieuw aangelegde tuin.

Bronkhorst 44

Royale luxe notariswoning, geschikt voor 6 personen en een baby, biedt u veel rust en privacy door de unieke ligging op een van de grootste kavels van Buitengoed ’t Sikkeler. Deze vakantiewoning is van alle moderne gemakken voorzien: luxe keuken, gezellige woonkamer, drie slaapkamers, twee ..

Bronkhorst 54

Prachtig rustig gelegen vakantiewoning voor 4 personen! Bronkhorst 54 is een fraaie notariswoning. Deze woning is extra luxe ingericht met een gashaard en zonnescherm en ligt echt zeer rustig in een doodlopend hofje.

Wolfersveen 43

Deze 6-persoons sfeervolle vakantiewoning is geschikt voor van alle leeftijden en biedt u veel comfort. De vakantiewoning is geschikt voor kinderen en is centraal gelegen op het park. 

Bronkhorst 53

Deze ruime comfortabele woning is perfect om met uw kinderen en huisdier in de prachtige bosrijke omgeving tijdens een heerlijk verblijf tot rust te komen. De grote tuin biedt veel privacy en is voor de veiligheid van uw kinderen en huisdier af te sluiten.

Bronkhorst 65

Prachtig gelegen 6-persoons vakantiebungalow op vakantiepark Buitengoed 't Sikkeler in Ruurlo. De vakantiebungalow is gelegen aan de Veengoot en de bosrand, met veel privacy. Deze vakantiewoning in Nederland is geschikt voor 6 personen met de mogelijkheid om er een 7e persoon te laten logeren. De..