Lekker luxe op vakantie met jouw baby!

Heerlijk genieten van de natuur, luxe en wellness kan natuurlijk ook tijdens een vakantie met een baby, peuter of kleuter! Onderstaande vakantievilla's zijn voorzien van speciale voorzieningen voor kleine kinderen. 

Met de kinderen genieten in een luxe vakantiehuis

Op Buitengoed 't Sikkeler kunnen ook kinderen heerlijk genieten van het buitenleven. Paddenstoelen zoeken in het bos, spelen in de speeltuin en fietsen over groene bospaadjes. En als de kinderen slapen, kunt u welverdiend ontspannen in uw eigen sauna! Zo kunt u ook met uw kinderen luxe op vakantie ervaren. Voor de allerkleinsten zijn  een kinderbedje en kinderstoel aanwezig.

Dit zijn de beschikbare woningen: 

Bronkhorst 29

Deze heerlijke ruime vakantiewoning voor 4 tot 6 personen op buitengoed 't Sikkeler biedt u veel comfort en heeft een nieuwe, sfeervolle en gezellige inrichting gekregen in januari 2024. De ruime tuin, gelegen aan de bosrand, is rondom geheel afgesloten.  De woning heeft een ui..

Bredevoort 84

Nieuw sanitair en extra derde toilet. Luxe vakantiewoning met nieuw sanitair, omheinde en afsluitbare tuin, kleine Finse sauna, extra lange Auping bedden, in en rondom de woning supersnelle Wi-Fi en gratis Netflix. De locatie, privacy en het uitgebreide comfort maken deze vakanti..

Bredevoort 83

Wat een plaatje! Gegarandeerd heerlijk genieten in een oase van rust. Dit rietgedekte vakantiehuis is geschikt voor 7 personen en volledig nieuw en eigentijds ingericht. Het is rookvrij huis.  Er is een aparte kinderkamer met kinderbed en commode. De fraai aangelegde tuin i..

Bronkhorst 53

Deze ruime comfortabele woning is perfect om met uw kinderen en huisdier in de prachtige bosrijke omgeving tijdens een heerlijk verblijf tot rust te komen. De grote tuin biedt veel privacy en is voor de veiligheid van uw kinderen en huisdier af te sluiten.