Vakantiehuis huren zomervakantie 2022

Luxe vakantiewoning huren tijdens de zomervakantie? Vakantiepark Buitengoed 't Sikker is tijdens de zomervakantie op zijn mooist! Geniet in de maanden juli en augustus 2021 van de prachtige groene omgeving en bezoek alle activiteiten die tijdens de zomervakantie in de Achterhoek georganiseerd worden.

Wat is er te doen tijdens de zomervakantie?

Voor ouders met kinderen is een bezoek aan pretpark Land van Jan Klaassen, Megapret of het klimbos een aanrader. Kunst en cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Museum MORE in Ruurlo en Gorssel, en in de vele historische dorpjes en steden! Sluit uw dag af bij één van de vele restaurants die onze omgeving rijk is of kook zelf een heerlijke maaltijd in uw vakantiehuis die van alle gemakken voorzien is. 

Dit is de beschikbaarheid, deze updaten we elke dag. 

Vrijdag 1 juli:

Weekend: Bredevoort 81

Maandag 4 juli:

Midweek: Bredevoort 31

Week of langer: Wolfersveen 68

Week: Bredevoort 31

Vrijdag 8 juli:

Week of langer: Bronkhorst 58

Week: Wolfersveen 43, Wolfersveen 68

Weekend: Bredevoort 31, Wolfersveen 36

Maandag 11 juli:

Week: Bronkhorst 58

Midweek: Wolbarg 12, Wolfersveen 43, Bronkhorst 61, Wolfersveen 68, Bredevoort 83, Bredevoort 85

Vrijdag 15 juli:

Weekend: Bredevoort 14, Bronkhorst 23, Bronkhorst 29, Bronkhorst 44, Bronkhorst 58

Maandag 18 juli:

Midweek: Bredevoort 20, Bredevoort 84, Bredevoort 87

Vrijdag 22 juli:

Weekend: Wolbarg 14, Bredevoort 13, Wolfersveen 43

Maandag 25 juli:

Geen beschikbaarheid meer.

Vrijdag 29 juli:

Week: Bronkhorst 51

Weekend: Wolbarg 14, Bredevoort 84

Maandag 1 augustus:

Midweek: Wolbarg 12, Bronkhorst 51,  Bronkhorst 54, Bronkhorst 76

Maandag 1 augustus:

Midweek: Wolbarg 12, Bronkhorst 51,  Bronkhorst 54, Bronkhorst 76

Vrijdag 5 augustus:

Geen beschikbaarheid meer.

Maandag 8 augustus:

Midweek: Bredevoort 20, Wolfersveen 68

Vrijdag 12 augustus:

Weekend: Bronkhorst 55, Bronkhorst 76

Maandag 15 augustus:

Midweek: Wolbarg 14, Wolfersveen 43

Vrijdag 19 augustus:

Week of langer: Bredevoort 34, Bronkhorst 54, Bredevoort 81

Week: Bredevoort 20, Bredevoort 85

Weekend: Wolfersveen 36

Maandag 22 augustus:

Week of langer: Wolbarg 12,  Bredevoort 31, Bredevoort 34, Bronkhorst 44, Bronkhorst 54, Bronkhorst 55, Bronkhorst 61, Bredevoort 81

Week: Bronkhorst 57

Midweek: Bredevoort 20, Bronkhorst 65, Bredevoort 85

Vrijdag 26 augustus:

Week of langer: Bredevoort 13, Bredevoort 15, Wolfersveen 43, Bronkhorst 44, Bronkhorst 51, Bronkhorst 61, Bredevoort 82

Week: Wolbarg 12, Bredevoort 14, Bredevoort 31, Bredevoort 34, Bronkhorst 50, Bronkhorst 54, Bronkhorst 55, Bronkhorst 61, Bredevoort 81, Bredevoort 87

Weekend: Bronkhorst 57

Maandag 29 augustus:

Week of langer: Bredevoort 13, Wolfersveen 36

Week: Bredevoort 15, Wolfersveen 43, Bronkhorst 44, Bronkhorst 51, Bredevoort 82, Bredevoort 83

Midweek: Wolbarg 12, Bredevoort 7, Bredevoort 14, Bredevoort 20, Bredevoort 31, Bredevoort 34, Bronkhorst 50, Bronkhorst 54, Bronkhorst 55, Bronkhorst 61, Bredevoort 81, Bredevoort 84, Bredevoort 87

 

 

 

 

 

 

Bronkhorst 53

Deze ruime comfortabele woning is perfect om met uw kinderen en huisdier in de prachtige bosrijke omgeving tijdens een heerlijk verblijf tot rust te komen. De grote tuin biedt veel privacy en is voor de veiligheid van uw kinderen en huisdier af te sluiten.

Bredevoort 15

Deze schitterend gelegen 6 persoons vakantievilla in Ruurlo in de Achterhoek is geschikt voor maximaal 6 personen en biedt u een prachtig uitzicht over onze vijver met fonteinen.  

Bredevoort 84

Deze luxe vakantiewoning met omheinde en afsluitbare tuin heeft een Finse sauna, extra lange Auping bedden, in alle vertrekken - zelfs op het terras - supersnelle Wi-Fi en daarnaast gratis Netflix. De locatie, privacy en het uitgebreide comfort maken deze vakantiewoning fantastisch!  ..

Bronkhorst 61

Deze prachtig gelegen notariswoning is geschikt voor maximaal 6 personen en ligt op het zuiden aan de bosrand. De woning ligt zeer gunstig en biedt u veel privacy.

Bronkhorst 57

Deze prachtige 4-persoons notariswoning heeft een schitterende tuin met veel privacy. De woning ligt aan de rand van het park en u loopt binnen 1 minuut het bos in. Deze woning is onlangs deels opnieuw ingericht.

Bredevoort 31

Deze zeer fraai gelegen recreatieboerderij ligt aan de rand van ons park en heeft zeer veel privacy en een ruime afgesloten tuin. Ideaal voor mensen met kleine kinderen en/of huisdieren!

Wolbarg 7

Deze prachtige boerderijwoning is geschikt voor maximaal 4 personen en biedt u heel veel privacy. De mooie ligging in de hoek van ons park en prachtige tuin geven u een echt vakantiegevoel.

Bronkhorst 44

Royale luxe notariswoning, geschikt voor 6 personen en een baby, biedt u veel rust en privacy door de unieke ligging op een van de grootste kavels van Buitengoed ’t Sikkeler. Deze vakantiewoning is van alle moderne gemakken voorzien: luxe keuken, gezellige woonkamer, drie slaapkamers, twee ..

Bredevoort 83

Wat een plaatje! Gegarandeerd heerlijk genieten in een oase van rust. Dit rietgedekte vakantiehuis is volledig nieuw en eigentijds ingericht. Het is rook- en huisdiervrij. De fraai aangelegde tuin is speels voorzien van borders met vaste bloemrijke struiken en bomen. Het perceel meet..

Bronkhorst 49

Deze sfeervolle luxe notariswoning ligt aan een heerlijk rustig doodlopend hofje, vlakbij de speeltuin, uniek op de zon en is geschikt voor 6 personen. Het ruime terras is voorzien van tuinmeubels en een zonnescherm en ligt mooi op het zuiden en geeft veel privacy.

Bronkhorst 55

Luxe vakantie bungalow huren voor 6 personen in Nederland? Deze 6-persoons bungalow op vakantiepark 't Sikkeler in Ruurlo, is prachtig gelegen aan het water met fontein. De tuinligging van deze vakantiebungalow is geheel op het zuiden, waardoor de woning een licht en zonnig karakter heeft.

Bronkhorst 65

Prachtig gelegen 6-persoons vakantiebungalow op vakantiepark Buitengoed 't Sikkeler in Ruurlo. De vakantiebungalow is gelegen aan de Veengoot en de bosrand, met veel privacy. Deze vakantiewoning in Nederland is geschikt voor 6 personen met de mogelijkheid om er een 7e persoon te laten logeren. De..

Bronkhorst 50

Deze zeer complete 6-persoons notariswoning ligt fraai in een doodlopend hofje op een privacy rijke locatie aan de rand van het park en het bos. In mei 2021 hebben zowel de woning als de tuin een nieuwe frisse look gekregen.   

Bronkhorst 51

Tegen de bosrand en in een rustig hofje staat deze prachtige notariswoning. Onlangs is de woning opnieuw geschilderd en boven voorzien van nieuwe vloerbedekking. De woonkamer is geheel voorzien van nieuwe meubelen, lampen en gordijnen. De woning is sfeervol en straalt een ge..

Bronkhorst 29

Deze vakantiewoning voor 6 personen op Buitengoed 't Sikkeler in Ruurlo biedt u veel comfort, is voorzien van goed internet en heeft een prachtig verzorgde, afgesloten tuin. Deze vakantiewoning is geschikt voor gezinnen met kleine kinderen en de hond mag ook mee op vakantie.

Bredevoort 82

Deze prachtige boerderijwoning ligt op een prachtige plek in de hoek van ons park met een zeer grote afgesloten tuin en voetbalgoal. Deze woning beschikt over twee parkeerplaatsen. 

Bredevoort 20

Deze luxe vakantiewoning is geschikt voor maximaal 6 personen. Dit 6 persoons vakantiehuis ligt op een unieke plek aan de grote siervijver en heeft mooi uitzicht over het vakantiepark.

Bredevoort 7

Deze prachtige boerderijwoning is pas sinds april 2020 bij ons nieuw in de verhuur. De woning ligt op een unieke rustige locatie in de hoek van ons park en heeft een eigen parkeerplaats met laadpaal.  

Wolfersveen 36

Deze sfeervolle vakantiewoning heeft een ruime tuin en is geschikt voor maximaal 6 personen, van alle leeftijden en biedt u veel comfort. De vakantiewoning is centraal gelegen op ons vakantiepark en is huidiervrij. 

Bronkhorst 23

NIEUW: Deze woning heeft op 10 mei 2021 nieuwe meubels gekregen!  Bronkhorst 23 is een luxe vakantiewoning voor 6 personen op vakantiepark 't Sikkeler in Ruurlo in de Achterhoek. Dit prachtige luxe 6-persoons vakantiehuis is gelegen aan het smalle deel van onze grote vijver.

Bronkhorst 58

Vakantiewoning voor 4 personen huren in Nederland? Deze vakantiewoning op Buitengoed 't Sikkeler in Ruurlo in de Achterhoek is geschikt voor maximaal 4 personen en biedt u veel comfort. 

Bronkhorst 54

Prachtig rustig gelegen vakantiewoning voor 4 personen! Bronkhorst 54 is een fraaie notariswoning. Deze woning is extra luxe ingericht met een gashaard en ligt echt zeer rustig in een doodlopend hofje.

Bronkhorst 73

De luxe vakantiewoning is geschikt voor maximaal 6 personen en biedt u veel comfort. De 6 persoons vakantiewoning ligt uniek aan de bosrand en aan het natuurlijke water 'de Veengoot' én aan de grote vijver. Echt een mooie locatie op vakantiepark 't Sikkeler in Ruurlo met veel privacy.

Wolfersveen 68

Deze sfeervolle vakantiewoning heeft een bijzondere kleurrijke inrichting en neemt u mee naar oosterse sferen en is geschikt voor maximaal 8 personen, van alle leeftijden en biedt u veel comfort. De vakantiewoning is geschikt voor kinderen en is centraal gelegen op ons vakantiepark en ligt aan de..

Bredevoort 14

Nieuw! Deze woning heeft een nieuwe inrichting sinds februari 2021! Dit prachtige boerderijtje ligt vlakbij het hoofdgebouw, ideaal voor als uw kinderen graag willen spelen in de speeltuin of als u gauw even een krantje wilt kopen bij de receptie. Het park is zo rustig dat u geen hin..