Algemeen

Zeer veel privacy

Omsloten tuin

Ruime parkeerplaats

Aantal personen 6 Slaapkamers 3 Slaapplekken 4 Badkamers 1

Wolbarg 2, Ruurlo, Nederland

Deze charmante recreatieboerderij type 'Wolbarg' ligt aan de rand van het park. Door de geheel omsloten tuin is privacy gegarandeerd en heeft u op een kavel van maar liefst 817 vierkante meter alle rust die u zich kunt voorstellen.

Via de typische boerderijdeur in twee delen bereikt u de hal. In de hal treft u een badkamer met badmeubel, wastafel en een inloopdouche. Naast de badkamer bevindt zich een apart toilet met fonteintje. Recht tegenover u bevindt zich de deur naar de slaapkamer beneden, voorzien van een zeer luxe verstelbaar boxspringbed met nachtkastjes en een grote garderobekast.

De ruime lichte woonkamer is keurig ingericht met een comfortabele bank en stoelen. De spekstenen houtkachel geeft sfeer en na een flinke wandeling in het bos dat direct achter de woning ligt is het hier heerlijk opwarmen. De open keuken is eenvoudig, maar zeer netjes met een natuurstenen aanrechtblad, combinatie oven/magnetron, koelkast en een 4-pits kookstel met afzuigkap. In de keuken staat een fijn bemeten eettafel met zeer comfortabele stoelen. De woonkamer is voorzien van airconditioning.

De inpandige berging heeft een wasmachine, droger, vriezer en biedt ruimte aan uw schoonmaakspullen en kussens voor het tuinmeubilair. 

Op de eerste verdieping loopt u via de de vide twee slaapkamers in. De eerste kamer is zeer ruim bemeten en heeft twee enkele bedden, ruime garderobekast en een wastafel. De tweede slaapkamer is nu ingericht als strijkkamer/kantoor, maar kan prima dienst doen als derde slaapkamer en biedt ruimte aan twee eenpersoonsbedden. Een inpandige kast herbergt de CV ketel (1998) en biedt opslagruimte. Beide slaapkamers op de bovenverdieping zijn voorzien van fraaie lambrisering en knieschotten waarachter u veel bergruimte heeft.

Buitenom treft u een aanbouw welke dienst doet als schuurtje. Hier kunt u uw fietsen stallen en uw tuingereedschap kwijt. 

De woning heeft meerdere terrassen en is geheel omheind, ideaal voor hondenliefhebbers. U loopt tenslotte zo het bos in!

Deze prachtige woning wordt u aangeboden inclusief de gehele inventaris tegen een vraagprijs van € 299.000,- k.k. en is per direct beschikbaar.

De woning wordt momenteel niet verhuurd, maar biedt zeker mogelijkheden om dit met een paar kleine aanpassingen wel te doen. We informeren u hier graag over.

 

Algemeen

Centrale verwarming
Rookvrij
Vloerverwarming

Buiten

Boslocatie
Parkeerplaats
Terras
Tuinset
Parasol

Keuken

Combimagnetron
Koelkast
Koffiezetapparaat
Waterkoker

Extra's

Wasdroger
Wasmachine
Omheinde tuin

Slaapkamer

Boxspringbedden beneden
Verstelbare bedden beneden
Horren
Slaapkamer beneden

Woonkamer

Houtkachel
TV
DVD speler
Radio/CD-speler
Horren
Restaurant1 kmSupermarkt4 kmSpeeltuin500 m
Stadscentrum4 kmWandelroute50 mBushalte500 m
Tennisbaan4 kmGolfbaan2 kmZwembad4 km
Paardrijden4 kmMountainbike100 m

Mijn laatst bekeken vakantiewoningen