Zoover Award

Ook in 2022 heeft Buitengoed 't Sikkeler een Gouden Zoover Award gewonnen in de categorie 'Vakantieparken'. Wij waren zelf ook erg verrast door het hoge cijfer: een 9,5!

Bekijk hier onze beoordeling

In de eerste plaats zijn we erg trots op onze medewerkers. Dankzij hun inzet en passie is het park wat het nu is. Komen onze gasten in een schone bungalow en worden zij hartelijk begroet aan de receptie.

Ten tweede gaat onze dank uit naar alle eigenaren van de recreatiewoningen. Zij richten hun woning met veel liefde in en verwelkomen vele gasten in hun dierbare woning.

Tenslotte willen we natuurlijk alle gasten bedanken die de moeite hebben genomen om een recensie te schrijven op Zoover. Deze recensiewebsite geeft een goed beeld van het park en alleen door de reviews van onze gasten is het mogelijk om een dergelijke Award te winnen.

 

Natuurlijk gaan we ook dit jaar weer ons best doen en streven we naar het allerbeste. Wij zetten ons voor de volle 100% in en hopen u (weer) als gast te mogen ontvangen!

 

Team Buitengoed 't Sikkeler

Blog

19-03-2021

 

Beste bezoeker,

 

Hartelijk welkom op onze nieuwe website, we hopen dat we u met deze website goed kunnen informeren over de vakantiewoningen, het park en haar omgeving. Bij vragen staan we u graag te woord!

 

Team Buitengoed 't Sikkeler