Eigenaren
+(31) 573 – 461221
WhatsApp

Top 10 Beste Vakantieparken in Nederland

Ben u op zoek naar één van de beste en mooiste vakantieparken in Nederland en de Achterhoek? Buitengoed 't Sikkeler behoort volgens de onafhankelijke vakantiebeoordeling site Zoover in 2018 tot de 10 beste vakantieparken van Nederland. Met het behalen van de Gouden Zoover Award behoort ons vakantiepark tot de beste vakantieaccommodaties in Nederland. Daar zijn wij erg trots op en bedanken ons team en iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt.

Luxe vakantiepark in Nederland voor 2020 boeken?

Buitengoed 't Sikkeler is een luxe vakantiepark in Nederland. Ons park vlakbij Ruurlo behoort tot de mooiste luxe vakantieparken in de Achterhoek. De luxe vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien en hebben een luxe uitstraling. Bij ons kunt u een luxe vakantievilla huren voor 4 personen, maar bijvoorbeeld ook een huisje huren voor 9 personen en een baby. Ons vakantievilla aanbod is zeer divers en ze zijn gelegen in een prachtige groene omgeving.

Het is nu al mogelijk om een optie te nemen op uw favoriete bungalow:

*Geef via ons contactformulier aan welke bungalow u graag wilt boeken in welke periode en wij zetten deze voor u in optie.

*U ontvangt in 2019 een offerte van ons per e-mail met uw optie. Deze kunt u tot en met 31 december 2019 bevestigen of kosteloos annuleren.

*Indien u heeft bevestigd hoeft u uiterlijk op 15 januari 2020 uw aanbetaling te hebben gedaan (met de voorwaarde dat uw aankomstdatum na 15-01-2020 ligt)

U bent er dan zeker van dat uw favoriete plekje voor u is gereserveerd en uw betaling hoeft pas later. Deze service wordt u nieuw aangeboden door Buitengoed 't Sikkeler!