De Heikamp Verrast!
Even lekker erop uit wordt verrassend leuk bij De Heikamp. In de prachtige bossen van Ruurlo, valt hier voor jong en oud bijzonder veel te ontdekken. De allerlekkerste pannenkoeken van Nederland, gebakken met graan van eigen bodem. De spannendste uitdagingen in Klimbos Achterhoek. Het mooiste vertrekpunt voor wandel- en fietstochten. Een avontuurlijk kabouterpad voor de kleintjes. Maar ook: sfeervolle locaties voor al uw feesten en partijen, zoals de Boerangerie en de Bosveranda. Een bezoek aan De Heikamp smaakt dus altijd naar meer!

Ruimte om te genieten
Verscholen in de bossen van Ruurlo ligt De Heikamp. Een ideale plek om even op adem te komen en te genieten van de natuur en onze overheerlijke gerechten. Wanneer u binnenloopt door de twee grote staldeuren, ervaart u direct de ouderwetse gezelligheid, maar dan wel in een modern jasje.

In de prachtige pannenkoeken boerderij vindt u een sfeervol restaurant met serre en open haard, waar het in de gure wintermaanden goed toeven is. Met bijvoorbeeld een beker warme chocolademelk of een glas glühwein en een lekker stuk appeltaart. In het voorjaar en de herfst zit u goed op het overdekte, verwarmde terras, of heel knus in onze verwarmde hooiberg. In de zomermaanden strijkt u neer op het terras, om te genieten van een koel glas versgeperste jus d’orange of een verfrissend biertje of glas wijn met een heerlijke maaltijdsalade. Of één van onze ouderwets lekkere pannenkoeken natuurlijk. Want die smaken ieder seizoen!

Bij De Heikamp geniet u van al het lekkers dat onze koks te bieden hebben: van een gewone pannenkoek tot een stevig gevuld exemplaar. En van een broodje kaas tot en met een uitgebreide (zaken)lunch. Eventueel met een smakelijk dessert als afsluiting. Wat uw wens ook is: wij verzorgen het graag!

Op zon- en feestdagen reserveren wij niet na 14.00 uur, uitgezonderd groepen vanaf 10 personen.

 

In de map die u bij aankomst op ons park ontvangt zit een voucher voor de 2e pannenkoek gratis in de maanden november tot en met februari.

De Heikamp ligt op loopafstand van Buitengoed 't Sikkeler