Eigenaren
+(31) 573 – 461221
WhatsApp

Hof van Eckberge is een veelzijdig 25.000m2 groot en sfeervol ingericht belevingspark met mini ZOO in Eibergen (Gelderland). Je ervaart bij ons binnen én buiten avontuur, beleving en ontspanning.
Eindeloos plezier voor jong én oud: (disco)bowling, een 400m2 grote lasergamejungle, een snoezelruimte, uitdagende klimstructuren met spannende glijbanen en trampolines op 3 meter hoogte. Bewonder diverse kleurrijke vissen in ruim 10.000 liter zout- en zoetwateraquaria. Je kunt bij ons 'natuurlijk spelen' en klimmen en klauteren op houten speel- en klimtoestellen. Daarnaast kun je beachvolleyballen en jeu de boules spelen.
In onze mini ZOO voert het belevingspad je onder andere langs ara's, wasberen, wallaby's, stekelvarkens, ezels, nandoe's en bijzondere watervogels. Ook kun je heerlijk dwalen door ons wilgendoolhof. Bij onze receptie is informatie verkrijgbaar over educatieve speurtochten en zijn door ons samengestelde voertasjes verkrijgbaar waarmee het mogelijk is om zelf de dieren te voeren. Daarnaast bevinden zich in het terrein diverse voerautomaten waar je zelf voer kunt kopen voor onze dieren.
Doordat Hof van Eckberge beschikt over onder andere een rolstoeltoegankelijke bowling, een lasergame met uniek rolstoel-shootingpoint en een snoezelruimte, is de accommodatie ook uitermate geschikt voor zowel kinderen als volwassenen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Er is altijd een gediplomeerde bedrijfshulpverlener aanwezig bij Hof van Eckberge. Tevens is de accommodatie volledig omheind met 1 gecontroleerde in- en uitgang bij onze receptie.
Hof van Eckberge beschikt over een restaurant met diverse lunch en dinermogelijkheden. Geniet van diverse broodjes, een heerlijke pannenkoek of van een à la carte diner. Ook biedt Hof van Eckberge veel verschillende arrangementen aan, zoals een bruncharrangement, een all-inclusive buffet of barbecue arrangement en een High Tea. Tevens zijn er diverse groepsarrangementen. Alle arrangementen kunnen op basis van eigen wensen uitgebreid worden met leuke extra’s.
Kijk voor meer informatie, arrangementen en de actuele openingsdagen en -tijden op: www.hofvaneckberge.nl

 

Lintveldseweg 1a

7151 NK Eibergen

Tel: 0545 - 46 11 00