0573 – 461221
Het gastvrije van de Achterhoek!

Vakantiehuis huren in de Achterhoek, vakantiepark Buitengoed 't Sikkeler Ruurlo

Luxe vakantiehuis huren in De Achterhoek? Op vakantiepark Buitengoed 't Sikkeler kunt u optimaal genieten van de prachtige natuur en de gezellige dorpen en steden van de Achterhoek. Aan de rand van het bos vindt u ons rustig gelegen vakantiepark met luxe vrijstaande vakantievilla's die van alle comfort zijn voorzien. Sommige vakantiewoningen beschikken zelfs over een heerlijke sauna. Wij behoren volgens Zoover Awards 2018 tot de top 10 beste vakantieparken in Nederland. Hier zijn wij zeer trots op!

Schitterend aangelegd vakantiepark met luxe vakantiehuizen en sfeervolle vakantiewoningen

Op het vakantiepark vindt u een receptie met broodjesservice, fietsverhuur en een speeltuin voor de allerkleinsten onder ons. Het terrein waar onze vakantiebungalows gesitueerd zijn, is schitterend aangelegd met grote waterpartijen, bruggetjes en mooie beplanting. Niet voor niets bekroond met een Zoover Award 2016!

Vakantiehuis huren op Buitengoed 't Sikkeler? U kunt uw vakantiewoning eenvoudig boeken via onze site

Vakantiewoning huren in de achterhoek? Bekijk hier alle vakantiewoningen die op ons vakantiepark in de verhuur zijn. U kunt bij ons terecht voor het huren van diverse vakantiebungalows in de Achterhoek zoals een fijn familie vakantiehuis voor maximaal 9 volwassen personen en een baby, een vakantieboerderij voor maximaal 5, 6 personen of 8 personen of een notariswoning voor maximaal 4 tot 6 personen.

Vakantiehuis boeken in de Voorjaasvakantie en het Paasweekend

De voorjaarsvakantie in de maand februari 2018 is een uitstekend moment om een bezoek te brengen aan ons vakantiepark. Geniet met elkaar, met uw gezin, familie of vrienden van alles wat de Achterhoek te bieden heeft. Vier Pasen samen in één van onze luxe vakantiebungalows. In de komende Paasvakantie van 2018 kunt u tijdens het lange Paasweekend van 30 maart tot 3 april 2018 al een luxe bungalow huren vanaf €425,-.

Wij heten u graag welkom op Buitengoed 't Sikkeler in Ruurlo!

“Een greep uit onze vakantiewoningen”

Wolfersveen 43


6 Persoons vakantiehuis huren op een vakantiepark in de Achterhoek? Deze sfeervolle vakantiewoning is geschikt voor maximaal 6 personen, van..


Kindvriendelijk
Centrale ligging
Wifi

Bronkhorst 76


Vakantiehuis huren voor 6 personen in de Achterhoek? Deze vakantiewoning is geschikt voor maximaal 6 personen en biedt u veel comfort. Deze ..


Waterlocatie
Huisdiergeschikt
Wifi

Bronkhorst 58


Vakantiewoning voor 4 personen huren in Nederland? Deze vakantiewoning op Buitengoed 't Sikkeler in Ruurlo in de Achterhoek is geschikt voor..


Bij bosuitgang
Wifi
Huisdiergeschikt
Pasen
Vier het voorjaar op Buitengoed ’t Sikkeler met een heerlijk Paasarrangement. Van 30 maart tot 3 april 2018 in een luxe bungalow met veel comfort. Nu al vanaf € 425,-
Meer informatie
Hemelvaart arrangement
Van woensdag 9 mei tot maandag 14 mei loopt ons Hemelvaart arrangement. Boek uw vakantiehuis vanaf € 450,-
Meer informatie
Pinksterarrangement
Klik hier voor onze Pinksterarrangementen van 18 mei tot 22 mei 2018
Meer informatie
Libelle Actie
Arrangement: Midweek of Weekend voor 2 personen inclusief twee huurfietsen, bedlinnen en alle verplichte bijkomende kosten: € 350,-.
Meer informatie