0573 – 461221
Het gastvrije van de Achterhoek!

Vakantiehuis huren in de Achterhoek, vakantiepark Buitengoed 't Sikkeler Ruurlo

Luxe vakantiehuis huren in De Achterhoek? Op vakantiepark Buitengoed 't Sikkeler kunt u optimaal genieten van de prachtige natuur en de gezellige dorpen en steden van de Achterhoek. Aan de rand van het bos vindt u ons rustig gelegen vakantiepark met luxe vrijstaande vakantievilla's die van alle comfort zijn voorzien. Sommige vakantiewoningen beschikken zelfs over een heerlijke sauna. Wij behoren volgens Zoover Awards 2018 tot de top 10 beste vakantieparken in Nederland. Hier zijn wij zeer trots op!

Schitterend aangelegd vakantiepark met luxe vakantiehuizen en sfeervolle vakantiewoningen

Op het vakantiepark vindt u een receptie met broodjesservice, fietsverhuur en een speeltuin voor de allerkleinsten onder ons. Het terrein waar onze vakantiebungalows gesitueerd zijn, is schitterend aangelegd met grote waterpartijen, bruggetjes en mooie beplanting. Niet voor niets bekroond met een Zoover Award 2016 en een Zoover Gouden Adward 2017! Wij behoren tot de beste vakantieparken in Nederland.

Vakantiehuis huren op Buitengoed 't Sikkeler? U kunt uw vakantiewoning eenvoudig boeken via onze site

Vakantiewoning huren in de achterhoek in de prvincie Gelderland? Bekijk hier alle vakantiewoningen die op ons vakantiepark in de verhuur zijn. U kunt bij ons terecht voor het huren van diverse vakantiebungalows in de Achterhoek zoals een fijn familie vakantiehuis voor maximaal 9 volwassen personen en een baby, een vakantieboerderij voor maximaal 5, 6 personen of 8 personen of een notariswoning voor maximaal 4 tot 6 personen.

Vakantiehuis boeken in de Meivakantie

Geniet met elkaar, met uw gezin, familie of vrienden van alles wat de Achterhoek te bieden heeft. Vier de meivakantie samen in één van onze luxe vakantiebungalows. In de komende Meivakantie van 2018 kunt u een luxe bungalow huren voor een scherpe prijs. Bekijk hiervoor onze arrangementen. Kies voor een lang Koningsweekend van donderdag 26 april tot maandag 30 april 2018 of voor een Koningsweek (meivakantie) van donderdag 26 april tot vrijdag 4 mei 2018. Ook voor het Pinksterweekend hebben wij diverse Pinksterarrangementen.

Wij heten u graag welkom op Buitengoed 't Sikkeler in Ruurlo!

“Een greep uit onze vakantiewoningen”

Bronkhorst 73


De luxe vakantiewoning is geschikt voor maximaal 6 personen en biedt u veel comfort. De 6 persoons vakantiewoning ligt aan de bosrand en aan..


Gashaard
Huisdiervrij
Extra lange beddem

Bredevoort 14


Deze prachtige vakantiewoning is geschikt voor maximaal 6 personen en is zeer comfortabel en gezellig ingericht. Begane Grond De lichte woon..


Waterlocatie
Huisdiervrij
Rookvrij

Bredevoort 83


Deze vakantiewoning is geschikt voor maximaal 9 volwassenen en een baby en biedt u veel comfort. Begane Grond De slaapkamer beneden is ruim ..


Huisdier toegestaan
Boslocatie
Baby / Kinderkamer
Meivakantie
Lekker er op uit tijdens de meivakantie, nu vanaf donderdag 26 april 2018.
Meer informatie
Hemelvaart arrangement
Van woensdag 9 mei tot maandag 14 mei loopt ons Hemelvaart arrangement. Boek uw vakantiehuis vanaf € 450,-
Meer informatie
Pinksterarrangement
Klik hier voor onze Pinksterarrangementen van 18 mei tot 22 mei 2018
Meer informatie
Zomervakantie
Heerlijk genieten op ons park tijdens de zomervakantie vanaf 7 juli tot 3 september 2018.
Meer informatie