Coronavirus

 

Bezoekt u ons binnenkort?

We begrijpen dat u veel vragen heeft omtrent het wel of niet met meerdere gezinnen in een bungalow verblijven.

Wij houden ons aan de richtlijnen die het RIVM ons voorschrijft. Dit houdt het volgende in: voor de komende weken , tenzij dit bij een volgende persconferentie wordt aangepast:

 

Update: dinsdag 15 februari 2022 19.15uur.
Vanaf heden zijn er geen beperkingen meer van toepassing en mogen wij u en uw gezelschap weer ontvangen op ons park zonder beperking van een maximum aantal personen. 

 

*We vragen u uw eigen verantwoordelijkheid te nemen en u te houden aan de huidige maatregelen van het RIVM.

*Het is niet mogelijk om te annuleren als horeca of winkels worden gesloten, zie de algemene voorwaarden welke zijn meegezonden bij uw reserveringsbevestiging. Wij brengen u op de hoogte waar u dan eten kunt afhalen en welke restaurants ook bezorgen op ons park. Ons bungalowpark is dan ook gewoon open en wordt niet door de overheid gesloten.

*Alle boekingen mogen blijven staan, mits u zich houdt aan het aantal toegestane personen. Indien u zelf wenst te annuleren i.v.m. Corona, dan moeten wij u erop wijzen dat dan de normale annuleringsvoorwaarden gelden.

*lees hier onze algemene voorwaarden

Tot nader order gelden bovenstaande maatregelen voor alle boekingen

 

Wij vragen u met max. 2 gasten tegelijk naar binnen te gaan bij de receptie met een mondkapje, daardoor kan het zijn dat u iets langer moet wachten totdat u de receptie kunt betreden.

We staan erom bekend dat we goed schoonmaken, we hebben ons schoonmaakmiddelenassortiment uitgebreid met een desinfectiemiddel waarmee we de deurklinken etc. extra meenemen. Ook de handvatten van onze fietsen worden goed schoongemaakt na gebruik.

Heeft u vragen? Wij verzoeken u heel vriendelijk om per e-mail (info@sikkeler.nl) contact met ons op te nemen.

Hartelijk dank en blijf gezond!