Eigenaren
+(31) 573 – 461221
WhatsApp

Update 21-01-2021 12:15 uur

Bezoekt u ons binnenkort?

We begrijpen dat u veel vragen heeft omtrent het wel of niet met meerdere gezinnen in een bungalow verblijven. 

Wij houden ons aan de richtlijnen die het RIVM ons voorschrijft. Dit houdt het volgende in: voor de komende weken , tenzij dit bij een volgende persconferentie wordt aangepast:

* Een gezelschap mag bestaan uit maximaal het eigen gezin het advies is om niet meer dan 1 persoon als gast te ontvangen boven de 13 jaar en ouder. Het is dus ook niet mogelijk om met meer dan dit aantal personen in een bungalow te verblijven.

* Wij nemen contact op met alle gasten waarvan wij het vermoeden hebben dat het toegestane aantal personen wordt overschreden. We vragen ook uw eigen verantwoordelijkheid te nemen en u te houden aan het aantal toegestane personen.

*Het is niet mogelijk om te annuleren omdat de horeca gesloten blijft of de winkels gesloten zijn, zie de algemene voorwaarden welke zijn meegezonden bij uw reserveringsbevestiging. Wij brengen u op de hoogte waar u eten kunt afhalen en welke restaurants ook bezorgen op ons park. Ons bungalowpark is dan ook gewoon open en wordt niet door de overheid gesloten.

*Alle overige boekingen mogen blijven staan, indien u zelf wenst te annuleren i.v.m. Corona, dan moeten wij u erop wijzen dat dan de normale annuleringsvoorwaarden gelden.

Tot nader order gelden bovenstaande maatregelen voor alle boekingen met een aankomstdatum tot 2 maart 2021

Wij nemen contact met u op, we kunnen nog geen uitsluitsel geven over boekingen met een aankomstdatum na 2 maart 2021 en wachten de nieuwe persconferentie af.

 

Wij vragen u in de receptie een mondkapje te dragen. Er mogen max. 2 gasten tegelijk naar binnen, daardoor kan het zijn dat u iets langer moet wachten totdat u de receptie kunt betreden.  Het is belangrijk dat u ook op ons park 1,5 meter afstand houdt van mensen die niet uit uw eigen huishouden komen.

Kinderen mogen rustig samen spelen op het terrein en in de speeltuin.

We staan erom bekend dat we goed schoonmaken, we hebben ons schoonmaakmiddelenassortiment uitgebreid met een desinfectiemiddel waarmee we de deurklinken etc. extra meenemen. Ook de handvatten van onze fietsen worden goed schoongemaakt na gebruik. 

Heeft u vragen? Wij verzoeken u heel vriendelijk om per e-mail (info@sikkeler.nl) contact met ons op te nemen.

Hartelijk dank en blijf gezond!

 

Voorjaarsvakantie
Bekijk hier de beschikbaarheid voor de Voorjaarsvakantie van 12 tot 19 februari 2021.
Meer informatie
Paasarrangement
Boek snel uw paasvakantie van vrijdag 2 tot dinsdag 6 april 2021.
Meer informatie
Vakantiehuis boeken
Boek hier online uw vakantiewoning in Nederland!
Meer informatie
Last minutes
Bekijk hier de lastminutes
Meer informatie