Eigenaren
+(31) 573 – 461221
WhatsApp

Update zondag 5 april 15:00 uur

Voor alle boekingen met een aankomstdatum tot en met 28 april 2020 geldt dat alleen gezinnen op het park mogen komen die normaal gesproken ook samen wonen. Het is niet toegestaan om met samengestelde gezelschappen te komen. Op dit moment is het nog gewoon mogelijk om te boeken met inachtneming van bovenstaande voorwaarden. Klik hier voor de prijzen.

Heeft u al geboekt met een samengesteld gezelschap en valt uw aankomstdag voor of op 28 april? We vragen u dan een e-mail te sturen en een voucher aan te vragen of direct om te boeken naar een later tijdstip. 

Wij bieden de service, dankzij alle zeer coulante verhurende eigenaren om alle boekingen met een aankomstdatum tot en met 31 mei 2020 om te boeken naar een andere datum (indien beschikbaar) of dat u een voucher ontvangt met een geldigheid tot de vertrekdatum van uw huidige boeking, maar dan in 2021.

Wij verzoeken u heel vriendelijk om per e-mail (info@sikkeler.nl) contact met ons op te nemen zodat alles op volgorde van binnenkomst behandelt kan worden en het voor ons overzichtelijk blijft.

Hartelijk dank en blijf gezond!

 

Last minutes
Bekijk hier de lastminutes van maart/april 2020!
Meer informatie
Meivakantie
Bekijk hier de beschikbare woningen voor de meivakantie.
Meer informatie
Paasarrangementen
Bekijk hier onze Paasarrangementen
Meer informatie
Zomervakantie
Boek uw zomervakantie
Meer informatie