Eigenaren
+(31) 573 – 461221
WhatsApp

Update 30/09/2020

Bezoekt u ons dit najaar?

We begrijpen dat u veel vragen heeft omtrent het wel of niet met meerdere gezinnen in een bungalow verblijven. 

Zoals u ongetwijfeld heeft opgemerkt loopt het aantal besmettingen van het Covid-19 virus weer op. Gelukkig zit onze regio momenteel (nog) niet in een zorgwekkende situatie.

Normaal gesproken volgen wij de noodverordening van de veiligheidsregio, waaronder de gemeente Berkelland valt, op. Echter, gezien de huidige ontwikkelingen, hebben wij besloten om niet op deze noodverordening te wachten en de maatregelen die de overheid ons oplegt per direct op te volgen. Dit houdt voor alle boekingen met een aankomstdatum tot en met 20 oktober 2020  het volgende in:

* U mag een bungalow betrekken met uw eigen huishouden + maximaal 3 gasten ouder dan 13 jaar. Kinderen jonger dan 13 jaar hoeven geen onderlinge afstand te houden en tellen in deze maatregel niet mee.

* Wij nemen contact op met alle gasten waarvan wij het vermoeden hebben dat het toegestane aantal personen wordt overschreden. 

*Alle overige boekingen mogen blijven staan, indien u wenst te annuleren i.v.m. Corona, dan moeten wij u erop wijzen dat dan de normale annuleringsvoorwaarden gelden.

Tot nader order gelden bovenstaande maatregelen voor alle boekingen met een aankomstdatum tot en met 20 oktober

Wij nemen contact met u op, we kunnen nog geen uitsluitsel geven over boekingen met een aankomstdatum na 20 oktober 2020 en wachten de nieuwe persconferentie weer af.

 

Wij houden ons zeker wel aan de maatregelen van het RIVM, daardoor kan het zijn dat u iets langer moet wachten totdat u de receptie kunt betreden, hier mogen max. 2 mensen tegelijk naar binnen. Het is belangrijk dat u ook op ons park 1,5 meter afstand houdt van mensen die niet uit uw eigen huishouden komen. Kinderen mogen rustig samen spelen op het terrein en in de speeltuin.

We staan erom bekend dat we goed schoonmaken, we hebben ons schoonmaakmiddelenassortiment uitgebreid met een desinfectiemiddel waarmee we de deurklinken etc. extra meenemen. Ook de handvatten van onze fietsen worden goed schoongemaakt na gebruik. 

Heeft u vragen? Wij verzoeken u heel vriendelijk om per e-mail (info@sikkeler.nl) contact met ons op te nemen.

Hartelijk dank en blijf gezond!

 

Eikenprocessierups
Informatie Eikenprocessierups
Meer informatie
Vakantiehuis boeken
Boek hier online uw vakantiewoning in Nederland!
Meer informatie
Najaarsvakantie
Bekijk hier de beschikbaarheid voor het najaar 2020!
Meer informatie
Last minutes
Bekijk hier de lastminutes tijdens de zomervakantie 2020!
Meer informatie