Coronavirus

Update 16-04-2021 09:00 uur

Bezoekt u ons binnenkort?

We begrijpen dat u veel vragen heeft omtrent het wel of niet met meerdere gezinnen in een bungalow verblijven.

Wij houden ons aan de richtlijnen die het RIVM ons voorschrijft. Dit houdt het volgende in: voor de komende weken , tenzij dit bij een volgende persconferentie wordt aangepast:

* Een gezelschap mag bestaan uit maximaal het eigen gezin het advies is om niet meer dan 1 persoon als gast te ontvangen boven de 13 jaar en ouder. Het is dus ook niet mogelijk om met meer dan dit aantal personen in een bungalow te verblijven.

*We vragen u uw eigen verantwoordelijkheid te nemen en u te houden aan het aantal toegestane personen.

*Het is niet mogelijk om te annuleren omdat de horeca gesloten blijft of de winkels gesloten zijn, zie de algemene voorwaarden welke zijn meegezonden bij uw reserveringsbevestiging. Wij brengen u op de hoogte waar u eten kunt afhalen en welke restaurants ook bezorgen op ons park. Ons bungalowpark is dan ook gewoon open en wordt niet door de overheid gesloten.

*Alle boekingen mogen blijven staan, mits u zich houdt aan het aantal toegestane pesonen. Indien u zelf wenst te annuleren i.v.m. Corona, dan moeten wij u erop wijzen dat dan de normale annuleringsvoorwaarden gelden.

*lees hier onze algemene voorwaarden

Tot nader order gelden bovenstaande maatregelen voor alle boekingen met een aankomstdatum tot nader order.

Wij wachten de nieuwe persconferentie af. 

 

Wij vragen u in de receptie een mondkapje te dragen. Er mogen max. 2 gasten tegelijk naar binnen, daardoor kan het zijn dat u iets langer moet wachten totdat u de receptie kunt betreden. Het is belangrijk dat u ook op ons park 1,5 meter afstand houdt van mensen die niet uit uw eigen huishouden komen.

Kinderen mogen rustig samen spelen op het terrein en in de speeltuin.

We staan erom bekend dat we goed schoonmaken, we hebben ons schoonmaakmiddelenassortiment uitgebreid met een desinfectiemiddel waarmee we de deurklinken etc. extra meenemen. Ook de handvatten van onze fietsen worden goed schoongemaakt na gebruik.

Heeft u vragen? Wij verzoeken u heel vriendelijk om per e-mail (info@sikkeler.nl) contact met ons op te nemen.

Hartelijk dank en blijf gezond!