0573 – 461221

Kerst Arrangementen

Tijdens de kerst een luxe vakantiehuis huren op een sfeervol vakantiepark? Ook voor 2017 hebben wij nog een aantal kerstarrangementen voor u samengesteld. Kom met kerst een week genieten op Buitengoed 't Sikkeler. U kunt kiezen uit de volgende verblijfsperiodes:

  • Kerst 1: 20/12/2017 – 27/12/2017
  • Kerst 2: 22/12/2017 - 29/12/2017

 

Vakantiehuis huren in de kerstvakantie vanaf € 599,- per week

Op een later tijdstip een vakantiehuis in de kerstvakantie boeken? Bekijk ook onze oud en nieuw 2017 / 2018 vakantiehuis arrangementen.

 

Al vanaf: € 349,-

Bredevoort 15


Deze schitterend gelegen vakantievilla is geschikt voor maximaal 6 personen en biedt u een prachtig uitzicht over onze vijver met fonteinen...


Waterlocatie
Nabij hoofdgebouw
Loungeset
Al vanaf: € 249,-

Wolbarg 14


Knusse vakantiewoning geschikt voor 4 personen met houthaard en infrarood sauna. Deze vakantiewoning is geschikt voor maximaal 4 personen en..


Huisdiervrij
Boslocatie
Sauna
Al vanaf: € 349,-

Bronkhorst 76


Deze vakantiewoning is geschikt voor maximaal 6 personen en biedt u veel comfort. De slaapkamer beneden is ruim ingericht met aansluitend ee..


Waterlocatie
Huisdiergeschikt
Wifi
Al vanaf: € 325,-

Bronkhorst 30


De sfeervolle vakantiewoning biedt u veel comfort, is voorzien van internet en heeft een afgesloten tuin. De lichte woonkamer is gezellig me..


Afgesloten tuin
Antieke gashaard
Airconditioning
Al vanaf: € 349,-

Bronkhorst 49


Prachtige kindvriendelijke woning vlakbij de speeltuin Deze notariswoning ligt aan een rustig doodlopend hofje, uniek op de zon en vlakblij ..


Nabij speeltuin
In hofje
Parkeerplaats
Al vanaf: € 349,-

Bronkhorst 53


Luxe vakantiewoning huren? Rustig gelegen 6-persoons luxe vakantiewoning. Deze voormalige modelwoning op 't Sikkeler in Ruurlo in de Achterh..


In hofje
Tuin op zuiden
Wifi
Al vanaf: € 349,-

Wolfersveen 43


Deze sfeervolle vakantiewoning is geschikt voor maximaal 6 personen, van alle leeftijden en biedt u veel comfort. De lichte woonkamer is ge..


Kindvriendelijk
Centrale ligging
Wifi
Al vanaf: € 325,-

Bronkhorst 23


Deze prachtige luxe 4-persoons vakantiewoning is gelegen aan het smalle deel van onze grote vijver. De woonkamer is voorzien van stevige meu..


Waterlocatie
Huisdiergeschikt
Parkeerplaats
Al vanaf: € 349,-

Bronkhorst 65


Prachtig gelegen vakantiewoning, aan de Veengoot en de bosrand, met veel privacy. Geschikt voor 7 personen. De lichte woonkamer is ingericht..


Aan Water
7-persoons
Huisdiergeschikt
Al vanaf: € 249,-

Wolbarg 7


Deze vakantiewoning is geschikt voor maximaal 4 personen en biedt u veel privacy. De mooie ligging en de houtkachel geven u een echt vakanti..


Boslocatie
Huisdiergeschikt
Eigen parkeerplaats
Al vanaf: € 349,-

Bronkhorst 73


De vakantiewoning is geschikt voor maximaal 6 personen en biedt u veel comfort. De lichte woonkamer is gezellig met comfortabele meubels, ee..


Unieke ligging
Gashaard
Huisdiervrij
Al vanaf: € 325,-

Bredevoort 6


Deze mooie 4-persoons boerderijwoning ligt aan de kleine vijver met mooi uitzicht, twee terrassen en veel lichtinval. Begane Grond De lichte..


Waterlocatie
Rookvrij
Huisdier geschikt
Al vanaf: € 249,-

Wolbarg 16


Zeer rustig gelegen, eenvoudig ingerichte vakantieboerderij. Omschrijving: Deze vakantiewoning is geschikt voor maximaal 6 personen en biedt..


Grote tuin
Rand van het park
Huisdiergeschikt
Al vanaf: € 399,-

Bredevoort 81


Deze vakantiewoning is geschikt voor maximaal 9 volwassenen en een baby en biedt u veel comfort. De slaapkamer beneden is ruim ingericht met..


Zonnebank
Sauna
Wifi