Eigenaren
+(31) 573 – 461221
WhatsApp

Vakantiehuis huren najaar 2020

Luxe vakantiewoning huren tijdens het najaar? Het luxe vakantiepark Buitengoed 't Sikker is tijdens het najaar op zijn mooist! Geniet in de maanden september en oktober 2020 van de prachtige kleuren in de omgeving en bezoek alle activiteiten die tijdens dit najaar in de Achterhoek georganiseerd worden.

Wat is er te doen tijdens dit najaar?

Voor ouders met kinderen is een bezoek aan pretpark Land van Jan Klaassen, Megapret of het klimbos een aanrader. Kunst en cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Museum MORE in Ruurlo en Gorssel, en in de vele historische dorpjes en steden! Sluit uw dag af bij één van de vele restaurants die onze omgeving rijk is of kook zelf een heerlijke maaltijd in uw vakantiehuis die van alle gemakken voorzien is.


Het is op dit moment erg druk met boeken voor het najaar. Om u een inzicht te geven wat nog vrij is in de maandoktober, volgt hier een overzicht per aankomstdatum welke elke ochtend wordt bijgehouden. Vol=Vol

U mag een bungalow betrekken met een gezelschap mag bestaan uit maximaal 4 personen (exclusief kinderen t/m 12 jaar), tenzij het bestaat uit een huishouden. Het is dus ook niet mogelijk om met meer dan 4 personen (m.u.v. eigen huishouding) een vakantiewoning of kamer te huren of te verhuren.

 

Vanaf 26 oktober weer voldoende beschikbaar.