Eigenaren
+(31) 573 – 461221
WhatsApp

Paasarrangementen

Vier het voorjaar en Pasen op ons vakantiepark in Nederland en boek met uw familie een luxe vakantiehuis. Tijdens de Paasvakantie 2019 kunt u bij ons een luxe vakantiebungalow huren tegen een scherpe prijs. Geniet samen met uw gezin van een heerlijk paasontbijt en ga in onze prachtige omgeving paaseieren verstoppen en zoeken met uw kinderen. Vier dit voorjaar Pasen op Buitengoed ’t Sikkeler. U kunt nu in het Paasweekend van 19 april tot 23 april 2019 een luxe bungalow met veel comfort boeken.

Nog 2 woningen beschikbaar!!
Speciale aanbieding voor de paasdagen aankomst vrijdag 19 april vertrek dinsdag 23 april 2019.

Voor onderstaande woningen geldt een speciale aanbieding, bel/mail ons voor meer informatie!

Wolbarg 7


Deze vakantiewoning is geschikt voor maximaal 4 personen en biedt u veel privacy. De mooie ligging en de houtkachel geven u een echt vakanti..


Boslocatie
Huisdiergeschikt
Eigen parkeerplaats

Bredevoort 6


Deze mooie 4-persoons boerderijwoning ligt aan de kleine vijver met mooi uitzicht, twee terrassen en veel lichtinval. Begane GrondDe lichte ..


Waterlocatie
Rookvrij
Huisdier geschikt

 

Vakantiehuis huren Pasen 2019

Pasen vieren in de Achterhoek? Boek nu in het lange weekend van Pasen een vakantiehuis op ons bungalowpark. 1e Paasdag valt dit jaar op 21 april 2019 en 2e Paasdag valt op 22 april 2019. Paasarrangement boeken? Kies het gewenste vakantiehuis, klik op het rode tabblad 'reserveren', klik daarna op 'Klik hier voor onze arrangementen' en selecteer het paasarrangement.