Paasarrangementen

Vier het voorjaar en Pasen op ons vakantiepark in Nederland en boek met uw familie een luxe vakantiehuis. Tijdens de Paasvakantie 2022 kunt u bij ons een luxe vakantiebungalow huren tegen een scherpe prijs. Geniet samen met uw gezin van een heerlijk paasontbijt en ga in onze prachtige omgeving paaseieren verstoppen en zoeken met uw kinderen. Vier dit voorjaar Pasen op Buitengoed ’t Sikkeler. U kunt nu in het Paasweekend van 15 april tot 19 april 2022 een luxe bungalow met veel comfort boeken.

 

Vakantiehuis huren Pasen 2022

Pasen vieren in de Achterhoek? Boek nu in het lange weekend van Pasen een vakantiehuis op ons bungalowpark. 1e Paasdag valt dit jaar op 17 april 2022 en 2e Paasdag valt op 18 april 2022. Paasarrangement boeken? Kies het gewenste vakantiehuis, klik op het tabblad 'Prijsberekening', hier kunt u de prijs berekenen en reserveren. 

Dit zijn de beschikbare woningen:

Wolfersveen 36

Deze sfeervolle vakantiewoning heeft een ruime tuin en is geschikt voor maximaal 6 personen, van alle leeftijden en biedt u veel comfort. De vakantiewoning is centraal gelegen op ons vakantiepark en is huidiervrij.