Praktische zaken

Al onze bungalows zijn van particuliere eigenaren met elk een unieke inrichting en faciliteiten...

Alle woningen zijn daarom allemaal anders ingericht. U kunt in het menu vakantiewoningen de vakantiehuizen allemaal individueel bekijken. Per vakantiewoning kunt u de inrichting, plattegronden en de situering op ons park bekijken.

 

Op het vakantiepark:

Op het terrein van ons kleinschalige vakantiepark treft u geen georganiseerd vermaak. Wel verhuren wij fietsen. Onze medewerkers staan u 6 dagen in de week graag te woord op de receptie waar u allerlei informatie aantreft over de omgeving. Verder treft u op ons park een kleine wasserette aan en een speeltuin.

Op het park wordt alleen de krant ‘de Telegraaf’ verkocht. Uw eigen krant laten doorsturen kan ook, het adres is Sikkelerweg 8, 7261 LP te Ruurlo o.v.v. uw eigen naam. A.u.b. geen huisnummer vermelden van de bungalow, de krant komt dan niet goed aan;

In het seizoen verkopen wij heerlijke verpakte ijsjes. U kunt ze zelf halen en betalen in onze wasserette die altijd open is;

Let u erop dat u op ons park geen kolen barbecue mag gebruiken, u kunt bij de slager ook een gasbarbecue huren met vleesassortiment. U mag wel op gas of elektrisch barbecuën;

Wij verhuren prachtige fietsen. Deze fietsen worden keurig onderhouden door onze fietsenmaker Slotboom, reserveren van fietsen is niet nodig. Er zijn ook kinderfietsen, voor- en achterzitjes aanwezig. Elektrische fietsen en tandems kunt u ook bij ons huren, deze wel graag minimaal 1 dag vooraf reserveren. Bij uw online boeking kunt u dit in het opmerkingenvak noteren of stuur een e-mail naar info@sikkeler.nl. Meer informatie treft u onder het menu fietsen.

Het is niet toegestaan om te vissen, zwemmen, varen of schaatsen in of op onze siervijvers. Vissen kunt u (met vergunning) in de Veengoot of de van Heeckerenbeek op de punt van ons terrein.

Wist u dat u altijd kunt bellen indien u lastminute wilt komen? We maken graag een aanbieding voor u indien u binnen een week wilt aankomen. Houdt u er rekening mee dat we geen woningen in optie kunnen zetten voor u en dat u bij last minutes beperkte keus heeft.

Ons park wordt niet bedrijfsmatig verhuurd aan arbeiders

 

De vakantiewoningen:

Elke vakantiewoning heeft een eigen parkeerplaats, bezoek kan parkeren op de hoofdparkeerplaats bij de hoofdingang of aan de Wolbarg.

Het is niet toegestaan om uw elektrische auto op te laden bij de woning, er is op de centrale parkeerplaats van het park wel een mogelijkheid voor het opladen van uw auto tegen betaling. 

Wij werken voortdurend aan het up-to-date houden en optimaliseren van de inrichting van de woningen, de werkelijke situatie kan dus in detail afwijken van de foto’s.

In alle woningen is gratis WIFI beschikbaar, de code staat in de woning in een fotolijstje in de buurt van de TV.

Elke vakantiewoning heeft eigen faciliteiten en een eigen pagina op onze website, u kunt alle woningen vinden onder het menu vakantiewoningen.

Niet alle woningen worden verhuurd, ongeveer 35 woningen worden verhuurd, de rest wordt uitsluitend gebruikt als tweede woning voor particuliere eigenaren.

 

Lees hier onze algemene voorwaarden