Top 5 Beste Vakantieparken in Nederland

Ben u op zoek naar één van de beste en mooiste vakantieparken in Nederland en de Achterhoek? Buitengoed 't Sikkeler behoort volgens de onafhankelijke vakantiebeoordeling site Zoover in 2019 tot de 5 beste vakantieparken van Nederland. Met het behalen van de Gouden Zoover Award behoort ons vakantiepark tot de beste vakantieaccommodaties in Nederland. Daar zijn wij erg trots op en bedanken ons team en iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt.

Luxe vakantiepark in Nederland boeken?

Buitengoed 't Sikkeler is een luxe vakantiepark in Nederland. Ons park vlakbij Ruurlo behoort tot de mooiste luxe vakantieparken in de Achterhoek. De luxe vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien en hebben een luxe uitstraling. Bij ons kunt u een luxe vakantievilla huren voor 4 personen, maar bijvoorbeeld ook een huisje huren voor 9 personen en een baby. Ons vakantievilla aanbod is zeer divers en ze zijn gelegen in een prachtige groene omgeving.

Uitreiking Zoover Awards op de Vakantiebeurs 2020

Tijdens de Vakantiebeurs editie 2020 op donderdag 16 januari heeft de prijsuitreiking plaatsgevonden van de Zoover Awards. Wij hebben landelijk een 3e plaats behaald in categorie Vakantiepark. Wij hebben deze unieke prijs en waardering te danken aan de vele positieve beoordelingen in het jaar 2019 door onze klanten op Zoover.nl.

Graag willen wij alle woningeigenaren, gasten en vrienden van Buitengoed 't Sikkeler bedanken en feliciteren met dit fantastische resultaat.