0573 – 461221

Vuurwerkvrij vakantiepark

Bent u op zoek naar een vuurwerkvrij vakantiehuis waar u tijdens oud en nieuw met uw hond kunt vertoeven? Vakantiepark Buitengoed 't Sikkeler is een vuurwerkvrij vakantiepark. Daarbij zijn veel van onze vakantiewoningen geschikt voor huisdieren zoals honden. Door de afgelegen ligging van ons park is de omgeving tijdens Oud en Nieuw ook relatief rustig.

In de omgeving van ons park is veel bos aanwezig. Hier kunt u rond Oud en Nieuw rustig met uw hond gaan wandelen. Vele hondenliefhebbers met door vuurwerk gestresste honden weten ons vakantiepark dan ook te vinden.

 

Boek nu uw vakantie op ons vuurwerkvrije vakantiepark in de Kerstvakantie voor 2018 !

Vuurwerkvrij huisje in 2018 boeken met uw hond tijdens Kerst of Oud en Nieuw 2018 / 2019? De nieuwjaar arrangementen zijn nu boekbaar! Wegens enorme belangstelling zijn de meeste woningen al geboekt en zitten wij bijna vol. De woningen die worden getoond zijn nog beschikbaar, de rest is vol.

 U kunt al wel een optie nemen op de jaarwisseling 2019/2020 middels ons contactformulier. We boeken dit dan voor u in oktober 2018, u ontvangt dan automatisch bericht.

Veel gestelde vragen over Oud & Nieuw:

 

Vraag: Is het echt vakantiepark vuurwerkvrij?

Antwoord: Ja, op ons park mag geen vuurwerk worden afgestoken

Vraag: Ook in de omgeving niet?

Antwoord: Wij zijn natuurlijk niet bevoegd om over de omgeving te beslissen, echter ons park ligt temidden van de bossen van Staatsbosbeheer en de woningen in de buurt liggen op een goede afstand. Soms als de wind op een bepaalde manier staat kunt u in de verte wel wat vuurwerk horen of het carbidschieten. Maar zeker niet direct naast het park.

Vraag: Kan ik ook alleen de nacht van Oud & Nieuw boeken?

Antwoord: Nee, u kunt uitsluitend het arrangement boeken van 28 december 2018 tot 4 januari 2019

Vraag: Hoeveel huisdieren mogen er mee?

Antwoord: Maximaal 2 huisdieren in de daarvoor geschikte woningen.

Wolbarg 14


Wolbarg 14 is een knusse vakantiewoning geschikt voor 4 personen met houthaard en infrarood sauna. Deze vakantiewoning is geschikt voor maxi..


Huisdiervrij
Boslocatie
Sauna

Wolfersveen 68


Deze sfeervolle vakantiewoning heeft een bijzondere inrichting en neemt u mee naar oosterse sferen en is geschikt voor maximaal 8 personen, ..


Aan de Veengoot
Ruime woning
Huisdiergeschikt

Bronkhorst 49


Luxe vakantiehuis huren met uw baby en/of kind? Prachtige kindvriendelijke vakantiewoning vlakbij de speeltuin geschikt voor 4 volwassenen p..


Nabij speeltuin
In hofje
Parkeerplaats

Bronkhorst 61


Nieuw in de verhuur!   Deze prachtig gelegen notariswoning is geschikt voor maximaal 6 personen en ligt op het zuiden aan de bosrand. D..


Extra lange bedden
Boslocatie
Huisdiervrij

Bronkhorst 73


De luxe vakantiewoning is geschikt voor maximaal 6 personen en biedt u veel comfort. De 6 persoons vakantiewoning ligt aan de bosrand en aan..


Gashaard
Huisdiervrij
Extra lange beddem