Eigenaren
+(31) 573 – 461221
WhatsApp

Vuurwerkvrij vakantiepark

Bent u op zoek naar een vuurwerkvrij vakantiehuis waar u tijdens oud en nieuw rustig met uw hond kunt vertoeven? Vakantiepark Buitengoed 't Sikkeler is een vuurwerkvrij vakantiepark. Daarbij zijn veel van onze vakantiewoningen geschikt voor huisdieren zoals honden. Door de afgelegen ligging van ons vuurwerkvrije park is de omgeving tijdens Oud en Nieuw ook relatief rustig. Boek nu een vuurwerkvrij huisje met uw hond tijdens oud en nieuw 2019 / 2020.

In de omgeving van ons park is veel bos aanwezig. Hier kunt u rond Oud en Nieuw rustig met uw hond gaan wandelen. Vele hondenliefhebbers met door vuurwerk gestresste honden weten ons vakantiepark dan ook te vinden. Boek nu uw oud en nieuw arrangement met hond op een vuurwerkvrij park.

 

Vuurwerkvrij huisje in 2019 boeken met uw hond tijdens Kerst of Oud en Nieuw 2019 / 2020? Bij diverse vakantiewoningen op ons vakantiepark zijn honden zeer welkom. U kunt bij ons rustig oud en nieuw vieren met uw hond. De nieuwjaar arrangementen zijn nu boekbaar!

Wegens enorme belangstelling zijn alle huisdiergeschikte woningen voor de jaarwisseling 2018/2019 al geboekt en zitten wij vol. Alleen de woningen die worden getoond zijn nog beschikbaar, maar huisdiervrij! HUISDIERGESCHIKT IS VOL!!

 U kunt al wel een optie nemen op de jaarwisseling 2019/2020 middels ons contactformulier. We boeken dit dan voor u in oktober 2018, u ontvangt dan automatisch bericht.

Veel gestelde vragen over Oud & Nieuw:

Vraag: Is er nog een huisdiergeschikte woning vrij voor de jaarwisseling 2018/2019?


Antwoord: Nee, wij zitten vol!

Vraag: Is het echt vakantiepark vuurwerkvrij?

Antwoord: Ja, op ons park mag geen vuurwerk worden afgestoken. Wij zijn een vuurwerkvrij park.

Vraag: Ook in de omgeving niet?

Antwoord: Wij zijn natuurlijk niet bevoegd om over de omgeving te beslissen, echter ons park ligt temidden van de bossen van Staatsbosbeheer en de woningen in de buurt liggen op een goede afstand. Soms als de wind op een bepaalde manier staat kunt u in de verte wel wat vuurwerk horen of het carbidschieten. Maar zeker niet direct naast het park.

Vraag: Kan ik ook alleen de nacht van Oud & Nieuw boeken?

Antwoord: Nee, u kunt uitsluitend het arrangement boeken van 28 december 2018 tot 4 januari 2019 of een week met de jaarwisseling 2019/2020.

Vraag: Hoeveel huisdieren mogen er mee?

Antwoord: Maximaal 2 huisdieren in de daarvoor geschikte woningen.

 

Dit zijn huisdier vrije woningen!

Wolbarg 14


Wolbarg 14 is een knusse vakantiewoning geschikt voor 4 personen met houthaard en infrarood sauna. Deze vakantiewoning is geschikt voor maxi..


Huisdiervrij
Boslocatie
Sauna