Eigenaren
+(31) 573 – 461221
WhatsApp

Vuurwerkvrij vakantiepark

Bent u op zoek naar een vuurwerkvrij vakantiehuis waar u tijdens oud en nieuw met uw hond kunt vertoeven? Vakantiepark Buitengoed 't Sikkeler is een vuurwerkvrij vakantiepark. Daarbij zijn veel van onze vakantiewoningen geschikt voor huisdieren zoals honden. Door de afgelegen ligging van ons park is de omgeving tijdens Oud en Nieuw ook relatief rustig.

In de omgeving van ons park is veel bos aanwezig. Hier kunt u rond Oud en Nieuw rustig met uw hond gaan wandelen. Vele hondenliefhebbers met door vuurwerk gestresste honden weten ons vakantiepark dan ook te vinden.

 

Boek nu uw vakantie op ons vuurwerkvrije vakantiepark in de Kerstvakantie voor 2018 !

Vuurwerkvrij huisje in 2018 boeken met uw hond tijdens Kerst of Oud en Nieuw 2018 / 2019? De nieuwjaar arrangementen zijn nu boekbaar!

Wegens enorme belangstelling zijn alle huisdiergeschikte woningen voor de jaarwisseling 2018/2019 al geboekt en zitten wij vol. Alleen de woningen die worden getoond zijn nog beschikbaar, maar huisdiervrij! HUISDIERGESCHIKT IS VOL!!

 U kunt al wel een optie nemen op de jaarwisseling 2019/2020 middels ons contactformulier. We boeken dit dan voor u in oktober 2018, u ontvangt dan automatisch bericht.

Veel gestelde vragen over Oud & Nieuw:

Vraag: Is er nog een huisdiergeschikte woning vrij voor de jaarwisseling 2018/2019?


Antwoord: Nee, wij zitten vol!

Vraag: Is het echt vakantiepark vuurwerkvrij?

Antwoord: Ja, op ons park mag geen vuurwerk worden afgestoken

Vraag: Ook in de omgeving niet?

Antwoord: Wij zijn natuurlijk niet bevoegd om over de omgeving te beslissen, echter ons park ligt temidden van de bossen van Staatsbosbeheer en de woningen in de buurt liggen op een goede afstand. Soms als de wind op een bepaalde manier staat kunt u in de verte wel wat vuurwerk horen of het carbidschieten. Maar zeker niet direct naast het park.

Vraag: Kan ik ook alleen de nacht van Oud & Nieuw boeken?

Antwoord: Nee, u kunt uitsluitend het arrangement boeken van 28 december 2018 tot 4 januari 2019 of een week met de jaarwisseling 2019/2020.

Vraag: Hoeveel huisdieren mogen er mee?

Antwoord: Maximaal 2 huisdieren in de daarvoor geschikte woningen.

 

Wegens annulering vrijgekomen Bronkhorst 24.

Bronkhorst 24


Op zoek naar een luxe vakantiewoning in Nederland? Comfortabele luxe notariswoning, met gashaard, infrarood sauna, draadloos internet, wasma..


Waterlocatie
Wasmachine
Sauna