Eigenaren
+(31) 573 – 461221
WhatsApp

De Achterhoek

De Achterhoek kent een zeer uitgebreid fietspadennetwerk en u kunt er uren wandelen!  Uiteraard is er een Knooppuntenkaart van de Achterhoek, maar tevens zijn er ook nog veel bewegwijzerde routes.

 

 

Wandelen

 

Vanuit Buitengoed 't Sikkeler zijn de wandelmogelijkheden eindeloos! Met uw hond wandelt u zo de bossen in, u kunt een klein rondje rondom het park wandelen (ongeveer 1,5 km) of de omgeving verkennen middels de wandelkaart van ons gebied.

 

Wandelt u richting Pannenkoekenboerderij de Heikamp voor een kopje koffie met een lekker stukje appeltaart of een zalige pannenkoek of bezoek Museum More.

 

Via de App Abellife kunt u tegen een geringe vergoeding verschillende wandelroutes downloaden. Voor kinderen is er ontzettend veel te beleven, zo kun je bijvoorbeeld met de Strooproute alle ingredienten van een pannenkoek langs gaan (melk, eieren & graan) of met een puzzeltocht mee doen, genoeg te doen voor alle leeftijden!

Hier treft u een link naar de wandelgids van Berkelland!

Ook via de site www.mooi-achterhoek.nl kunt u gratis wandelroutes downloaden

Fietsen vanaf Buitengoed 't Sikkeler

Vanaf het park fietst u zo de bossen in. De Sikkelerweg is tot de ingang verhard en loopt daarna verder als zandpad met een klein fietspad ernaast. Zo fietst u richting Ruurlo/Vorden. Aan de kant van de Veengoot, aan de achterzijde van ons park ligt de 'Oude Zelhemseweg' via het lichtverharde fietspad naast het zandpad fietst u bijna helemaal tot aan Zelhem. Uiteraard liggen er naast de hoofdwegen ook fietspaden en zijn veel zandwegen zo hard dat deze ook goed te berijden zijn. U kunt soms lang fietsen zonder dat u iemand tegen komt. 

Sinds november 2020 is er een MTB route dat direct langs ons park loopt, u kunt de route recht tegenover onze hoofdingang oppakken, het is de route met de blauwe bordjes.

Fietsen huren.

U kunt zelf uw fietsen meebrengen, in de berging is ruimte voor ongeveer 2 fietsen, de overige fietsen kunt u achter het huis parkeren. Dat kan gelukkig nog prima hier in de Achterhoek.

Wij verhuren zelf ook fietsen tussen. Fietsen met versnellingen, elektrische fietsen en tandems. We vragen u vriendelijk de elektrische fietsen en de tandems minimaal 1 dag van te voren te reserveren, dat kan ook via ons contactformulier.

Prijzen: Per dag Per week Per twee weken
Gewone fiets met versnelling €8.- €35.- €30.-
Elektrische fiets (Vooraf reserveren) €20.- €95.- €65.-
Kinderfiets €5.- €20.- €20.-
Tandem (Vooraf reserveren) €17,50 €95.- €65.-
Hondenkar (Vooraf reserveren) €5.- €25.- €25.-

Routes kunt u zelf downloaden via achterhoekseroutes