Schattig boerderijtje: Wolbarg

Dit schattige boerderijtje is het kleinste type van ons park. De karakteristieke luiken in de kleuren van Ruurlo geven deze boerderijtjes hun kenmerkende karakter. Type Wolbarg is geschikt voor 4 personen, een uitzondering daar gelaten. Deze woningen liggen op een eigen stuk terrein op ons park. Onderstaande plattegrond geeft de locatie aan van de woningen van het type Wolbarg die worden verhuurd:

Wolbarg 7
7
Wolbarg 14
14
Wolbarg 2
2
Wolbarg 9
9
Wolbarg 12
12
Laadpunt


 
 

Wolbarg 9

Deze prachtige boerderijwoning is geschikt voor 4 personen en biedt u veel privacy. De mooi ligging aan de rand van het bos en de schitterende tuin geven u direct een echt buitenleven gevoel.

Wolbarg 12

In de hoek van ons kleinschalige park ligt deze knusse boerderijwoning, geschikt voor 4 personen. Dit boerderijtje is recentelijk opnieuw ingericht voor de verhuur. De ligging is echt uniek, hier kom je helemaal tot rust!

Wolbarg 14

Wolbarg 14 is een knusse huisdiervrije vakantiewoning geschikt voor 4 personen met houthaard en infrarood sauna. Deze vakantiewoning is geschikt voor maximaal 4 personen en biedt u veel privacy.  

Wolbarg 7

Deze prachtige boerderijwoning is geschikt voor maximaal 4 personen en biedt u heel veel privacy. De mooie ligging in de hoek van ons park en prachtige tuin geven u een echt vakantiegevoel.