Recreatiewoning: Wolfersveen

Deze recreatiewoning is vernoemd naar het gebied Wolfersveen, welke vlakbij ons park ligt. Dit type is in kubieke meters het grootste van allemaal en heeft een zeer praktische indeling met twee (bijna) even grote slaapkamers op de verdieping en een ruime slaapkamer beneden, hierdoor is deze woning geschikt voor 6 personen. In sommige woningen staat een bed met een onderschuifbed waardoor er eventueel extra kinderen kunnen blijven slapen. Dit type heeft mooie gevels van red ceder hout. De onderstaande plattegrond geeft weer waar de woningen van het type Wolfersveen liggen:

Wolfersveen 36
36
Wolfersveen 43
43
Wolfersveen 68
68
Wolfersveen 46
46
Laadpunt

Wolfersveen 46

Deze lichte en sfeervolle vakantiewoning heeft een riante tuin, is geschikt voor maximaal 6 personen en is huisdier en rookvrij! Deze woning is geschikt voor alle leeftijden en biedt u veel comfort. De ligging is centraal op ons vakantiepark.

Wolfersveen 43

Deze 6-persoons sfeervolle vakantiewoning is geschikt voor van alle leeftijden en biedt u veel comfort. De vakantiewoning is geschikt voor kinderen en is centraal gelegen op het park. 

Wolfersveen 36

Deze sfeervolle vakantiewoning heeft een ruime tuin en is geschikt voor maximaal 6 personen, van alle leeftijden en biedt u veel comfort. De vakantiewoning is centraal gelegen op ons vakantiepark en is huidiergeschikt. 

Wolfersveen 68

Deze sfeervolle vakantiewoning heeft een bijzondere kleurrijke inrichting en neemt u mee naar oosterse sferen en is geschikt voor maximaal 8 personen, van alle leeftijden en biedt u veel comfort. De vakantiewoning is geschikt voor kinderen en is centraal gelegen op ons vakantiepark en ligt aan de..