Bredevoort 10, Ruurlo, Nederland

De 6-persoons vakantievilla ligt aan de rand van ons park, uniek op de zon met een enorme tuin op het zuidwesten. Vanaf het ruime terras kun je genieten van de eekhoorns in de tuin. De woning beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers.

Indeling:

Entree, ruime hal met trap naar de 1e verdieping. 

De lichte en ruime woonkamer is voorzien van twee openslaande tuindeuren en een open compleet ingerichte keuken. Deze keuken beschikt over apparatuur zoals een afwasmachine, een magnetron en een koelkast met vriesvak. Verder is er ruimte voor een grote eettafel met minstens 6 stoelen. Een grote kast onder de trap is voorzien van schappen voor al uw voorraad en het neerzetten van uw stofzuiger.

De slaapkamer beneden is ruim bemeten en biedt plaats aan een twee persoons bed en een ruimte kledingkast. Aansluitend een riante badkamer met bad, aparte douche, toilet en wastafel. De badkamer is zowel vanuit de slaapkamer als vanuit de hal toegankelijk  De gehele benedenverdieping is voorzien van comfortabele vloerverwarming, tevens wordt de woning geheel verwarmd d.m.v. centrale verwarming.

1e Verdieping

Op de verdieping is nog een tweede badkamer met douche, toilet en wastafel en twee zeer ruime slaapkamers. Op de 1e verdieping treft u tevens een ruimte voor het plaatsen van uw wasmachine en/of droger.

Deze woning ligt zeer rustig aan een doodlopend straatje in een mooi hofje met vijver. Vanuit het park wandelt u zo de uitgestrekte bossen van Ruurlo in én bent u dichtbij de centrale voorzieningen.

Er is een eigen parkeerplaats.

In de berging kunt u uw fietsen (2) stallen.

Vraagprijs € 340.000,- k.k.

Perceelgrootte: 499 m2

Inhoud: 340 m3

Aanvaarding: in overleg

Algemeen

Centrale verwarming
Huisdiervrij
Rookvrij

Buiten

Parkeerplaats
Terras

Keuken

Koelkast
Vriesvak in koelkast

Slaapkamer

Slaapkamer beneden
Overal boxspringbedden
Restaurant1 kmSupermarkt4 kmSpeeltuin100 m
Wandelroute100 mBushalte500 mStation4 km
Tennisbaan4 kmGolfbaan2 kmZwembad4 km
Mountainbike50 m

Mijn laatst bekeken vakantiewoningen

Bronkhorst 29

Ruurlo, Gelderland

Deze heerlijke ruime vakantiewoning voor 4 tot 6 personen op buitengoed 't Sikkeler biedt u veel comfort en heeft een nieuwe, sfeervolle en gezellige inrichting gekregen in januari 2024. De ruime tuin, gelegen aan de bosrand, is rondom geheel afgesloten.  De woning heeft een ui..

Bredevoort 10

Ruurlo, Gelderland

De 6-persoons vakantievilla ligt aan de rand van ons park, uniek op de zon met een enorme tuin op het zuidwesten. Vanaf het ruime terras kun je genieten van de eekhoorns in de tuin. De woning beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers. Indeling: Entree, ruime hal met tr..