Boerderijwoning: Bredevoort

Deze boerderijwoning is vernoemd naar het boekenstadje Bredevoort.

Type Bredevoort is geschikt van 2 tot 10 personen en heeft maximaal 5slaapkamers. Alle woningen zijn even groot, de verschillen zitten in de (van origine) twee slaapkamers boven die bij de woningen, geschikt voor grotere aantallen gasten, gesplitst zijn in meerdere slaapkamers. De ruimte op de begane grond is overal even groot.

De boerderijwoning is karakteristiek door de fraaie rieten wolfskap.

Op onderstaande plattegrond worden de woningen uitgelicht van het type Bredevoort

Bredevoort 14
14
Bredevoort 15
15
Bredevoort 20
20
Bredevoort 34
34
Bredevoort 6
6
Bredevoort 81
81
Bredevoort 83
83
Bredevoort 84
84
Bredevoort 85
85
Bredevoort 87
87
Bredevoort 82
82
Bredevoort 31
31
Bredevoort 7
7
Bredevoort 13
13

Bredevoort 14

Nieuw! Deze woning heeft een nieuwe inrichting sinds februari 2021! Dit prachtige boerderijtje ligt vlakbij het hoofdgebouw, ideaal voor als uw kinderen graag willen spelen in de speeltuin of als u gauw even een krantje wilt kopen bij de receptie. Het park is zo rustig dat u geen hin..

Bredevoort 15

Deze schitterend gelegen 6 persoons vakantievilla in Ruurlo in de Achterhoek is geschikt voor maximaal 6 personen en biedt u een prachtig uitzicht over onze vijver met fonteinen.  

Bredevoort 20

Deze luxe vakantiewoning is geschikt voor maximaal 6 personen. Dit 6 persoons vakantiehuis ligt op een unieke plek aan de grote siervijver en heeft mooi uitzicht over het vakantiepark.

Bredevoort 83

Tegen een bosrand staat dit ruime rietgedekte vakantiehuis. Het vakantiehuis is in 2020 volledig nieuw en eigentijds ingericht. Daarbij is gekozen voor een industriële uitstraling en comfortabel gebruiksgemak. Met een woonoppervlak van 103 m² biedt het ruimte aan 6 volwassenen en..

Bredevoort 84

Nieuw! Een prachtige metamorfose heeft deze woning gekregen!  De woon- en eetkamer zijn reeds gereed met sfeervolle inrichting, supersnelle Wi-Fi, Samsung Smart TV en dimbare LED-verlichting. Ook de slaapkamer heeft een metamorfose ondergaan en is zeer sfeervol ingericht. In de loop van het ..

Bredevoort 82

Deze prachtige boerderijwoning ligt op een prachtige plek in de hoek van ons park met een zeer grote afgesloten tuin en voetbalgoal. Deze woning beschikt over twee parkeerplaatsen. 

Bredevoort 31

Deze zeer fraai gelegen recreatieboerderij ligt aan de rand van ons park en heeft zeer veel privacy en een ruime afgesloten tuin. Ideaal voor mensen met kleine kinderen en/of huisdieren!

Bredevoort 7

Deze prachtige boerderijwoning is pas sinds april 2020 bij ons nieuw in de verhuur. De woning ligt op een unieke rustige locatie in de hoek van ons park en heeft een eigen parkeerplaats met laadpaal.