Boerderijwoning: Bredevoort

Deze boerderijwoning is vernoemd naar het boekenstadje Bredevoort.

Type Bredevoort is geschikt van 2 tot 8 personen en heeft maximaal 5 slaapkamers. Alle woningen zijn even groot, de verschillen zitten in de (van origine) twee slaapkamers boven die bij de woningen, geschikt voor grotere aantallen gasten, gesplitst zijn in meerdere slaapkamers. De ruimte op de begane grond is overal even groot.

De boerderijwoning is karakteristiek door de fraaie rieten wolfskap.

Op onderstaande plattegrond worden de woningen uitgelicht van het type Bredevoort

Bredevoort 14
14
Bredevoort 15
15
Bredevoort 20
20
Bredevoort 34
34
Bredevoort 81
81
Bredevoort 83
83
Bredevoort 84
84
Bredevoort 85
85
Bredevoort 87
87
Bredevoort 82
82
Bredevoort 31
31
Bredevoort 7
7
Bredevoort 13
13
Laadpunt

Bredevoort 15

Deze schitterend gelegen vakantievilla is geschikt voor 6 personen. Het biedt u een prachtig uitzicht over onze vijver (met fontein) en heeft een groot zonneterras met zonnescherm in een nieuw aangelegde tuin.

Bredevoort 31

Deze zeer fraai gelegen recreatieboerderij ligt aan de rand van ons park en heeft zeer veel privacy en een ruime afgesloten tuin. Ideaal voor mensen met kleine kinderen en/of huisdieren!

Bredevoort 82

Deze prachtige boerderijwoning ligt op een prachtige plek in de hoek van ons park met een zeer grote afgesloten tuin en voetbalgoal. Deze woning beschikt over twee parkeerplaatsen. 

Bredevoort 14

Nieuw! Deze woning heeft een nieuwe inrichting sinds februari 2021! Dit prachtige boerderijtje ligt vlakbij het hoofdgebouw, ideaal voor als uw kinderen graag willen spelen in de speeltuin of als u gauw even een krantje wilt kopen bij de receptie. Het park is zo rustig dat u geen hin..

Bredevoort 7

Deze prachtige boerderijwoning is pas sinds april 2020 bij ons nieuw in de verhuur. De woning ligt op een unieke rustige locatie in de hoek van ons park en heeft een eigen parkeerplaats met laadpaal.  

Bredevoort 20

Deze luxe vakantiewoning is geschikt voor maximaal 6 personen let op! dit is tot 1 januari 2024. Daarna nog maximaal voor 4 personen met 2 slaapkamers. Eén van de slaapkamers boven wordt dan afgesloten. Dit ..

Bredevoort 83

Wat een plaatje! Gegarandeerd heerlijk genieten in een oase van rust. Dit rietgedekte vakantiehuis is geschikt voor 7 personen en volledig nieuw en eigentijds ingericht. Het is rookvrij huis.  Er is een aparte kinderkamer met kinderbed en commode. De fraai aangelegde tuin i..

Bredevoort 84

Deze luxe vakantiewoning met omheinde en afsluitbare tuin heeft een Finse sauna, extra lange Auping bedden, in alle vertrekken - zelfs op het terras - supersnelle Wi-Fi en daarnaast gratis Netflix. De locatie, privacy en het uitgebreide comfort maken deze vakantiewoning fantastisch!  ..