Boerderijwoning: Bredevoort

Deze boerderijwoning is vernoemd naar het boekenstadje Bredevoort.

Type Bredevoort is geschikt van 2 tot 8 personen en heeft maximaal 5 slaapkamers. Alle woningen zijn even groot, de verschillen zitten in de (van origine) twee slaapkamers boven die bij de woningen, geschikt voor grotere aantallen gasten, gesplitst zijn in meerdere slaapkamers. De ruimte op de begane grond is overal even groot.

De boerderijwoning is karakteristiek door de fraaie rieten wolfskap.

Op onderstaande plattegrond worden de woningen uitgelicht van het type Bredevoort

Bredevoort 14
14
Bredevoort 15
15
Bredevoort 20
20
Bredevoort 34
34
Bredevoort 83
83
Bredevoort 84
84
Bredevoort 85
85
Bredevoort 87
87
Bredevoort 82
82
Bredevoort 31
31
Bredevoort 7
7
Bredevoort 13
13
Laadpunt

Bredevoort 14

Dit prachtige boerderijtje ligt vlakbij het hoofdgebouw, ideaal voor als uw kinderen graag willen spelen in de speeltuin of als u gauw even een krantje wilt kopen bij de receptie. Het park is zo rustig dat u geen hinder zult ondervinden van het hoofdgebouw. De woning heeft een zeer mooie ruime pr..

Bredevoort 82

Deze prachtige boerderijwoning ligt op een prachtige plek in de hoek van ons park met een zeer grote afgesloten tuin en voetbalgoal. Deze woning beschikt over twee parkeerplaatsen. 

Bredevoort 7

Deze prachtige boerderijwoning is pas sinds april 2020 bij ons nieuw in de verhuur. De woning ligt op een unieke rustige locatie in de hoek van ons park en heeft een eigen parkeerplaats met laadpaal.  

Bredevoort 31

Deze zeer fraai gelegen recreatieboerderij ligt aan de rand van ons park en heeft zeer veel privacy en een ruime afgesloten tuin. Ideaal voor mensen met kleine kinderen en/of huisdieren!

Bredevoort 15

Deze schitterend gelegen vakantievilla is geschikt voor 6 personen. Het biedt u een prachtig uitzicht over onze vijver (met fontein) en heeft een groot zonneterras met zonnescherm in een nieuw aangelegde tuin.

Bredevoort 83

Wat een plaatje! Gegarandeerd heerlijk genieten in een oase van rust. Dit rietgedekte vakantiehuis is geschikt voor 7 personen en volledig nieuw en eigentijds ingericht. Het is rookvrij huis.  Er is een aparte kinderkamer met kinderbed en commode. De fraai aangelegde tuin i..

Bredevoort 84

Nieuw sanitair en extra derde toilet. Luxe vakantiewoning met nieuw sanitair, omheinde en afsluitbare tuin, kleine Finse sauna, extra lange Auping bedden, in en rondom de woning supersnelle Wi-Fi en gratis Netflix. De locatie, privacy en het uitgebreide comfort maken deze vakanti..